25 Nisan 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / Çiftlik sahibine gözdağı mı?

Çiftlik sahibine gözdağı mı?

Karataş ilçesine bağlı Tuzla Köprügözü köyünde kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, bir çiftlik bahçesindeki onlarca portakal ağacını katlettiler. Geçtiğimiz pazartesi gecesi meydana gelen olayla ilgili güvenlik güçleri soruşturma yürütüyor.
Kemal Girmez sahipliğindeki Mercanlar Tarım işletmesine ait çiftlik bahçesinde bu yıldan itibaren ürün vermesi beklenen kanlı portakal ağaçlarından 108 adedi bir gecede kökünden kesildi. Olay gecesinin sabahı bahçesine gelen Kemal Girmez, anında polis ve jandarmayı arayarak, durumdan haberdar etti.
Olay yerine gelen polis ve jandarma ağaç katliamını kimin ya da kimlerin yaptığını belirlemek için anında çalışma başlattı.
Mercanlar Tarım işletmesi sahibi Kemal Girmez ise, olayla ilgili kendisine birilerinin gözdağı vermek istediği iddiasında bulundu.
Olaya tanıklık eden çevre sakinleri de acımasızca kesilen portakal ağacı katliamının sorumlularının biran önce bulunarak adalete teslim edilmesini istediler.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir