20 Nisan 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / CHP’li Türkmen Taşımalı Eğitimde Sorun var…

CHP’li Türkmen Taşımalı Eğitimde Sorun var…

Ceyhan Kaymakamı Mustafa Ünlüsoy ve Adana Valisi Mahmut Demirtaş’ı makamında ziyaret eden Türkmen; Ceyhan’da taşımalı eğitim sisteminin kaldırılmasından ötürü öğrenci ve velilerin yaşadığı sorun ve mağduriyetleri ileterek, çözüm üretilmesini istedi.

Yeni eğitim öğretim yılı sorunlarla başladı. Ceyhan İlçesinde taşımalı eğitim sisteminin kaldırılması, ücretli servislerle okullara gitmek zorunda bırakılan öğrenci ve ailelerin mağduriyetine neden oldu. Türkmen, yetkililerden öğrenci ve velilerin mağduriyetine neden olan sorunun çözüme kavuşturulmasını istedi.
TBMM Başkanlık Divanı Üyesi CHP Adana Milletvekili Av. Elif Doğan Türkmen, öğrenci ve velilerin kabusu haline gelen ve Ceyhan ilçesinde kaldırılan taşımalı eğitim sistemini takibe aldı. Türkmen, Ceyhan İlçe Başkanı Kadir Aydar ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Ceyhan Kaymakamı Mustafa Ünlüsoy ve Adana Valisi Mahmut Demirtaş’ı makamında ziyaret etti.
Türkmen, ziyaretlerinde, Ceyhan’ın yaklaşık 44 köyünde taşımalı eğitim sisteminin kapatılarak ücretli taşımalı sisteme geçilmesi nedeniyle öğrenci ve ailelerinin adeta kabus yaşadıklarını belirterek, geleceğimiz olan çocuklarımızın en iyi koşullarda eğitim alabilmeleri için sorunlarının giderilmesi ve taşımalı eğitim konusunda gereken hassasiyetin gösterilmesi gerektiğini söyledi. Türkmen, yetkililere seslenerek, “tüm öğrenci ve velilerimiz adına taşımalı eğitimin devam etmesi konusunda gerekenin yapılmasını bekliyoruz” dedi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir