19 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / CHP’li Tümer: İşsizler siyasi görüşüne göre değerlendirilmemeli…

CHP’li Tümer: İşsizler siyasi görüşüne göre değerlendirilmemeli…

CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, Türkiye İş Kurumu’nun (İŞKUR) işsiz vatandaşlar arasında siyasi farklılık gözetmeden hareket etmesi gerektiğini söyledi.
Çalışmaları kapsamında İŞKUR Adana İl Müdürü Ahmet Altunbaş’a nezaket ziyaretinde bulunan Tümer, iş, aş ve ekmeğe muhtaç işsizlerin müracaat ettikleri kapılarda siyasi görüşleriyle değerlendirilmemesi gerektiğini kaydetti. Özellikle İŞKUR’un vatandaşın hakkını, hukukunu gözeterek hareket etmesinin önemine işaret eden Tümer, “İşsizliğin yoğun yaşandığı kentimizde oluşan veya oluşabilecek yeni iş olanaklarında işsiz vatandaşlarımızın başvurdukları yerlerde objektif kriterler ışığında değerlendirilmesi gerekiyor. Çocuklarına bir lokma ekmek götürmenin derdindeki işsizlerimizin siyasi emellere alet edilmesi, ekmekleriyle oynanması, insanlığa yakışmaz”dedi.
Adana’da fabrikaların kapanmasıyla işsiz sayısının her geçen gün arttığını vurgulayan Tümer, “Keşke sanayi ve tarım sektörümüzü doğru yönlendirseydik de işsizimiz de artmasaydı. Maalesef son yıllarda işsizlikten en fazla nasibini alan il Adana oldu. Bu nedenle İŞKUR’un çocuklarına ekmek götürme derdindeki vatandaşlarımıza karşı sağduyulu ve duyarlı davranacağını düşünüyorum”diye konuştu.
İŞKUR’DAN ÖNEMLİ ÇAĞRI
Çalışmalarını en az hatayla sürdürme gayretinde olduklarını ifade eden İŞKUR İl Müdürü Altunbaş ise “Vicdanımızın sesini dinleyerek en iyisini yapmaya çalışıyoruz”dedi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir