23 Nisan 2024 , Salı
Ana Sayfa / Bölgesel / CHP’li Tümer Askon’un İftarına Katıldı…

CHP’li Tümer Askon’un İftarına Katıldı…

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Adana Şubesi’nin geleneksel olarak düzenlediği iftar yemeğine bu hafta CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer’de katıldı.

Ramazan boyunca her akşam Hastaneler Kavşağındaki iftar çadırında yaklaşık 1000 kişinin orucunu açtığı iftara katılan Tümer, genç, yaşlı herkesin Ramazan ayını tebrik etti. ASKON Adana Şube Başkanı Recep Çalışkan ile birlikte masaları tek tek gezerek vatandaşlarla yakından ilgilenen Tümer, paylaşma ve dayanışma duygularını geliştiren bu tür ortamların insanın manevi duygularını güçlendirdiğini belirtti.

ASKON Adana Şube Başkanı Recep Çalışkan Tümer’in iftar çadırlarını ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “İftar çadırlarımız her yıl olduğu gibi bu yılda yine yüksek katılımlarla gerçekleşiyor. Her kesimden insanımız burada oruçlarını açıyor. İftar çadırımızda vatandaşlarımızla birlikte iftar yapmanın manevi mutluluğunu yaşıyoruz. Bugün iftar çadırımızı Milletvekili Sayın Tümer’de ziyaret ettiler. Kendilerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir