20 Nisan 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / CHP İlçe Başkanları güven tazeledi…

CHP İlçe Başkanları güven tazeledi…

CHP İl Başkanı Gökhan Yağ kongrelerde yaptığı konuşmada terörü ve terörden beslenenleri lanetledi, parti içi disiplin mekanizmasının daha sıkı uygulanacağı mesajını verdi. Hedefi olmayan ilçe örgütlerinin başarılı olamayacağını kaydeden Yağ, “Bugün her zamankinden daha çok çalışmaya ve birbirimizi daha çok sevmeye ve birlik olup daha çok çalışmaya ihtiyacımız var” dedi.

CHP Sarıçam, Ceyhan, İmamoğlu, Saimbeyli ve Karaisalı ilçe kongreleri yapıldı. CHP İl Başkanı Gökhan Yağ katıldığı kongrelerde yaptığı konuşmalarda önemli mesajlar verdi. Terörü ve akan kandan beslenenleri lanetleyerek sözüne başlayan Yağ, 12 Eylül askeri darbesinde siyasi faaliyetleri nedeniyle işkence gören, hücrelere kapatılan, yaşamını yitiren devrim şehitlerini de andı.

CHP’nin ülkenin en zor dönemlerinde siyasi kaygıları bir kenara bırakıp “Önce Türkiye” diyerek elini taşın altına koyup sorumluluk alan halkın partisi olduğunu dile getiren Yağ, CHP’nin bu nedenle bir etnik kökenin, inanç sisteminin ya da başka bir farklılığa sahip grupların değil, Türkiye’nin partisi olduğunu belirti.

Toplumun tüm kesimlerini kucaklayan, barıştan, halktan, emekten yana olan CHP’nin 92 yıldır Atatürk ilke ve devrimlerinin, demokrasinin, laikliğin ve özgürlüklerin güvencesi olduğunu vurgulayan Yağ, bugün hiç olmadığı kadar ülkenin CHP iktidarına ihtiyacı olduğunu ifade etti. Yağ, “Hepimiz, hiçbir siyasi ve ekonomik beklenti içinde olmadan, ülkemizin geleceği, çocuklarımızın yarınları için 1 Kasım’da CHP’yi iktidara taşımakla yükümlüyüz” diye konuştu.

Terör ve şiddet olayları nedeniyle ülkenin iç savaşın eşiğine geldiğini belirten İl Başkanı Yağ, Türkiye’nin ve halkın bunları hak etmediğini bildirdi. Türkiye’nin çağdaş medeniyetler düzeyine ulaşma hedefinin artık konuşulamadığının altını çizen Yağ, “Bugün ülkemizin ihtiyacı olan tek şey ne yazık ki çağdaş ülke hedefinden çok toplumsal barıştır. CHP örgütleri olarak ısrarla ve inatla barış demeye devam edeceğiz. Cumhuriyet Halk Partisi, Büyük Önder Mustafa Kemal’in “Yurtta Sulh Cihanda Sulh” felsefesini kendine şiar edinmiş partidir. Geldiğimiz noktada Cumhuriyeti kuran parti olan CHP, barış ortamını sağlayacak tek partidir. Bu nedenle her zamankinden daha çok çalışmaya ve birbirimizi daha çok sevmeye ihtiyacımız var” şeklinde konuştu.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir