24 Nisan 2024 , Çarşamba
Ana Sayfa / Bölgesel / CHP ilçe başkanından AKP İlçe başkanına yanıt…

CHP ilçe başkanından AKP İlçe başkanına yanıt…

BAŞKAN AYDARDAN BAŞKAN ULUYA SERT YANIT’’HADDİNİ BİL’’
Cumhuriyet Halk Partisi Ceyhan İlçe Başkanı Kadir Aydar, Ak Parti Ceyhan İlçe Başkanı Süleyman Ulunun sosyal medya üzerinden yayınladığı CHP ye hakarete varan paylaşımından ötürü çok sert bir açıklama yayınladı.
Başkan Aydar Açıklamasında

’’İktidar partisinin bir ilçe başkanına bu yaklaşım yakışıyor mu? Ceyhanı kutuplaştırmak ve milletin içine fitne fesatlık sokmak bir kişiye kazanç sağlarmı? Bu kişi nasıl olurda İktidarı Ceyhan da temsil eder. Sayın Ulu’ya sormak istiyorum paylaştığı ‘’CHP BİTMEDEN PKK BİTMEZ’’ yayında ne demek istemiştir. Halkın oylarıyla Ana Muhalefete gelmiş bir partiyi nasıl bitirmeyi planlıyor Sayın Ulu. Buradan o kişiye söylemek istiyorum. Ateş olsan Cürümün kadar yer yakarsın. Bir kişi önce partililerinin saygısını kazanacak sonra Muhalefete dil uzatacak. Bu Sayın Ulu’nun ilk paylaşımı değil daha öncede defalarca böyle ayrımcılık içeren paylaşımlar paylaştı.
Buradan seslenmek istiyorum Ceyhan’ı bu paylaşımları ile kutuplaştırmaya ve ayrımcılık yaratmaya çalışmak suçmu değimli. Bu yaklaşımları Süleyman Ulu alışkanlık haline getirdi.’’dedi.
Başkan Aydar Açıklamasına şöyle devam etti
Daha kısa süre önce terör örgütü yüzlerce araçlarla konvoy şeklinde Türkiye’den geçmedi mi? Buna kim müsaade etti? Sayın Ulu önce bunu bir açıklasın. Sayın Ulu Önce Ceyhan da kendi partisine bulaştırdığı ve bizzat kendi eliyle yaptığı hizipçiliği halka anlatsın sonra Muhalefet partisine çamur atsın. Son kez şunu açık yüreklilikle söylüyorum. Sayın Ulu Haddini bil, ne sen nede senin gibiler Bir Terör örgütüyle bizleri yan yana koyamaz. CHP yi bitirmeye ne senin nede senin gibilerinin gücü yetmez bunu bilesin. Ceyhan’a ve Ceyhanlıya bir faydan yok bari zarar verme. Ceyhana ne sen nede senin gibiler fitne ve ayrımcılık sokamayacaklardır. Bu açıklamamda kesinlikle diğer Ak Partili yönetici arkadaşları ayrı tutuyor ve onlara seslenmek istiyorum bu kişi daha ne kadar Ceyhana zarar verecektir.’’ Dedi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir