19 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / CHP İlçe Başkanından açıklama…

CHP İlçe Başkanından açıklama…

Ceyhanlı vatandaşlarımızın sağlığı için çok önem arz etmektedir.”
CHP Ceyhan ilçe Başkanı Fikret Cirit son günlerde çeşitli medya araçları kulanılarak Adana Büyükşehir Belediyesi ve Ceyhan Belediyesinin yapmış olduğu hizmetleri dezenformasyonla karalamaya çalışan bazı çevrelerin yapmış olduğu yayımlar nedeniyle bir açıklamada bulundu.
Başkan Fikret Cirit;”İlçemizde birkaç gündür gerek sosyal medyada gerekse bazı haber sitelerinde yer alan ve AKP İlçe başkanının yayınladığı kasıtlı haberde sanki bir yol çukuruna araç düşmüş gibi gösterilmektedir. Olay tamamen bir yanıltma ve karalama olayıdır. Yerel seçimler sonrası Şehrimizin birçok logarlarının kapakları çalınmış ve belediyelerimizce tekrardan yerlerine takılmasına rağmen çalınma işlemi devam etmiştir. Logara bir aracın tekerinin düşmesinin nedeni tamamen budur. Bu hırsızlık olayları gerekli mercilere belediyelerimizce iletilmiş ve yasal süreçler devam etmektedir.” Dedi.
Ceyhan’a sağlıklı su içirmenin çabası ve gayreti içinde olduk
Başkan Cirit;”Diğer bir konu ise Ceyhan’da yapımı devam eden Yol ve su çalışmalarıdır. Değerli hemşerilerimiz, Ceyhan’ımız yıllarca kanserojen içerikli borulardan su içmiş ve belki de birçok hemşerimiz bu nedenle kanser olmuştur. Bizler göreve gelir gelmez Ceyhan’a sağlıklı su içirmenin çabası ve gayreti içinde olduk ve içme su projesini hayata geçirdik. Şuan Ceyhan’ın her mahallesinin, her sokağının, her caddesinin içme su şebekesi ve ana boruları değişmektedir. Belediye Başkanlarımız bu konu ile ilgili sürekli açıklamalar yapmakta ve bu sorunun 2021 yılı sonuna kadar hallolacağını açıklamışlardır.”Dedi.
HERŞEY CEYHAN İÇİN, HERŞEY CEYHANIN SAĞLIĞI İÇİN
Sözlerini şöyle tamlayan Başkan Cirit:”Değerli hemşerilerimizden bizler biraz daha sabır ve sükûnet talep etmekteyiz. Yaptığımız iş Ceyhanlı vatandaşlarımızın sağlığı için çok önem arz etmektedir. Bu nedenle sizlerden bizler biraz daha anlayış beklemekte ve yapılan yanlı, yanlış ve taraflı haberlere itibar etmemelerini istiyor, tüm hemşerilerimize saygılarımızı sunuyoruz.” Dedi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir