19 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / CHP Çukurova İlçe başkanı istifa etti…

CHP Çukurova İlçe başkanı istifa etti…

CHP Çukurova İlçe Başkanı Yüksel Erdoğan ile 8 yönetim kurulu üyesi görevlerinden istifa etti.
Parti binasında bir basın toplantısı düzenleyen Yüksel Erdoğan, sayman Hayati Saplık, bilişim sekreteri Faruk Aydın, yönetim kurulu üyeleri Gürsel Akarsu, Meral Çelik Tohumluer, Sebiha Keskin, Murtaza Kulu, Özgür Altıok ve Faruk İpek ile birlikte partideki görevlerinden istifa ettiklerini açıkladı. Partiye üye olarak hizmet etmeye devam edeceklerini belirten Erdoğan, istifa gerekçelerini şöyle açıkladı:
“Çukurova ilçemizde 4 büyük mahallemizin seçimlerini tamamladık. Üyelerimizin söze ve karara dahil olmalarına imkan tanıyan bu seçimlerin, demokratik ve elverişli koşullarda yapılması için üzerimize düşen görevleri eksiksiz olarak yerine getirdik. Fakat üzülerek belirtmeliyiz ki, bir belediye başkanımız, başka bir ilçenin mahalle ve delege seçimlerinde liste çıkararak, adeta aday gibi çalışmış ve belediyenin olanaklarını bu süreç için seferber etmiştir. Başkan vekili, yardımcıları, müdürleri, yüzlerce çalışanı ve araç-gereçleri ile bir ilçe belediyemiz, başka bir ilçenin seçimlerinde taraf olmuş ve seçimlerin sonucuna etki etmiştir. Parti yönetimlerini belirleyecek olan üye iradesi üzerinde, etik ve ahlak dışı yöntemlerle baskı oluşturulmuştur. Delege seçimlerindeki bu sorunları il başkanı ve yönetimiyle paylaşmamıza rağmen bu olumsuzluklara kayıtsız kalınmıştır.”

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir