28 Mart 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / ÇGC’den teröre tepki…

ÇGC’den teröre tepki…

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti (ÇGC) Yönetim Kurulu yayınladığı mesajda, bugün meydana gelen hain saldırıları şiddet ve nefretle kınayarak, yaşamlarını yitiren şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara ise acil şifalar diledi.

Adana Valiliği otoparkında meydana gelen patlamada, Suriye’de devam eden Fırat Kalkanı Operasyonu’nda ve Şırnak’taki saldırılarda yüreklerin bir kez daha dağlandığı, ocaklara ateş düştüğü, gencecik vatan evlatlarının şehit olduğu, bir çok insanın da yaralandığına dikkat çekilen mesajda, terörün nereden gelirse gelsin her türlüsüne şiddetle karşı olunduğu belirtildi.

Açıklamada şu görüşlere yer verildi:

“Bu sabah Türk Milletini derinden yaralayan acı haberler peşpeşe geldi. Adana Valiliği otoparkında gerçekleştirilen bombalı patlamada hayatını kaybeden ve yaralanan vatandaşlarımızın acısı henüz tazeliğini korurken, Suriye’de devam eden Fırat Kalkanı Operasyonu’na yönelik hava saldırısında şehit ve yaralılarımızın olması, akabinde de Şırnak’tan gelen acı haber, bir kez daha yüreklerimizi yaraladı.

Hain terör odaklarının son saldırılarının 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde meydana gelmesi, acılarımızı bir kat daha artırdı. Adana Valiliği otoparkındaki bombalı araç saldırısında hayatını kaybeden ve yaralananlar arasında öğretmenlerin de olması, hedef gözetmeksizin insan hayatını hiçe sayması, terörün çirkin yüzünü bir kez daha ortaya koymuştur.

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti olarak terörün her türlüsünü şiddet ve nefretle kınıyoruz. Her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyacımız olan bu günlerde, ülkemizi bölmeye yönelik hain saldırıların hiçbir şekilde amacına ulaşamayacağını bir kez daha tekrarlamak istiyoruz.

ÇGC olarak; menfur terör saldırılarında şehit olan askerlerimize ve hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve Türk halkına başsağlığı diliyor, yaralılarımıza da acil şifalar temenni ediyoruz.”

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Adana’da IPARD III Programı Açıklandı…

IPARD, Katılım Öncesi Yardım Aracı Kırsal Kalkınma Programı’nın kısaltmasıdır ve Avrupa Birliği ile Türkiye Cumhuriyeti işbirliğinde finanse edilen bir …

Adana’da IPARD III Programı Açıklandı…

IPARD, Katılım Öncesi Yardım Aracı Kırsal Kalkınma Programı’nın kısaltmasıdır ve Avrupa Birliği ile Türkiye Cumhuriyeti işbirliğinde finanse edilen bir …

TEMSA’ya Uluslararası Mükemmeliyet Ödülü…

Adana’da faaliyet gösteren TEMSA, dünyaya örnek olan uygulamasıyla Uluslararası Mükemmeliyet Ödülü’nün sahibi oldu. FUSO Canter’in …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir