28 Mart 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / ÇGC’den geleceğe bir nefes…

ÇGC’den geleceğe bir nefes…

Başkan Esendemir, Tarım ve Orman Bakanlığı’nın Türkiye genelinde gerçekleştirdiği 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü dolayısıyla gerçekleştirilen yönetim kurulu üyeleriyle birlikte fidan dikme etkinliğine katıldı. Adana Valisi Süleyman Elban, daha yeşil bir Türkiye için geleceğe miras bırakarak, orman ve doğa sevgisinin arttırılması maksadıyla gerçekleştirilen fidan dikim seferberliği programına katılanlara teşekkür etti.
Orman Bölge Müdürü Mahmut Yılmaz’ın açılış konuşmasını yaptığı etkinliğe Adana Cumhuriyet Başsavcısı Bilal Gümüş, Adana Emniyet Müdürü Doğan İnci, Sarıçam Kaymakamı Müfit Gültekin, Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Meryem Tuncel, Adana Alparslan Türkeş BTÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Tümay, DSİ Bölge Müdürü Mehmet Akif Balta, İYİ Parti İl Başkanı Göktür Boyvadaoğlu, AESOB Başkanı Niyazi Göğer ve diğer yetkililer ile birçok vatandaş katıldı.
Günün anlam ve önemini belirten Başkan Esendemir, “Bu yıl orman yangınları bakımından zor bir dönem geçirdik. Yaşanan tüm zorluklara rağmen kenetlenerek, yangın bölgelerindeki ağaçlandırma çalışmalarının başarıyla yapıldığına tanık olduk. Bu gün de yeni fidanlar dikerek, geleceğe bir nefes veriyoruz. Orman yangınlarının yaşanmaması ve dikilen fidanların korunması için vatandaşlarımızdan da duyarlılık bekliyoruz. Ormanlarımıza ne kadar sahip çıkarsak, geleceğimizi o kadar sağlıklı çocuklara teslim etmiş oluruz.” diye konuştu.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Adana’da parkta kadının düğün takıları çalındı…

Olay, 25 Mart günü Sarıçam ilçesine bağlı Orhangazi Mahallesi’ndeki çocuk parkında meydana geldi. İddiaya göre, Nur …

Adana’da çikolata yağı yüklü tırda çıkan yangın söndürüldü

Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu Ceyhan batı gişelerinde, sürücüsünün kimliği öğrenilemeyen 33 ALS 668 plakalı tır seyir halindeyken alev aldı.İhbar …

“Çocuklarıma Da Bu İşi Yaptıracağım”

Adana’nın merkez ilçelerindeki neredeyse tüm trafik ışıklarında sürücülere zor anlar yaşatan gençler, otomobilin camını sildirmeyen …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir