29 Mart 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / ÇGC’de ‘Kadınlar Günü’ coşkusu…

ÇGC’de ‘Kadınlar Günü’ coşkusu…

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen etkinliğe; Ç.Ü.İletişim Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Nüket Elpeze Ergeç, Eğitim-İş 1 Nolu Şube Başkanı Seher Emre ve Yönetim Kurulu üyeleri, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Adana Şube Başkanı Sibel Özgümüş, Yüreğir Emekliler Derneği Adayı Serpil Bektaş Çerçioğlu, Türkiye’nin Tek Kadın Kepçe Operatörü Perihan Kaya, Ağaçaltı Tatlıcılık Şenay Civael ile ÇGC’nin kadın üyeleri katıldı.
Yüreğir Belediye Başkanı M.Fatih Kocaispir’in canlı yayınla katıldığı ve çeşitli hediyeler yolladığı etkinliğe; Gardenkoala Çiçekçilik, Ağaçaltı Tatlıcılık, Arı Yemekçilik ve Levent Börek de katkı sundu.
Başkan Cafer Esendemir başta olmak üzere Başkan Yardımcısı Engin Kanber, Yönetim Kurulu üyeleri A.Vahap Ünkat ve Mustafa Akköse’nin servis yaptığı etkinlikte bir konuşma yapan ÇGC Yönetim Kurulu Başkanı Cafer Esendemir, “Varlığıyla dünyayı şereflendiren, emeği ve alın teriyle hayat anlam kazandıran, tebessümüyle mutluluk saçan, bitimsiz şefkatiyle sarıp sarmalayan ve mesleğini tam anlamıyla yapan başta şehit ve gazi anneleri olmak üzere tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutluyorum” diye konuştu.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Adana’da parkta kadının düğün takıları çalındı…

Olay, 25 Mart günü Sarıçam ilçesine bağlı Orhangazi Mahallesi’ndeki çocuk parkında meydana geldi. İddiaya göre, Nur …

Adana’da çikolata yağı yüklü tırda çıkan yangın söndürüldü

Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu Ceyhan batı gişelerinde, sürücüsünün kimliği öğrenilemeyen 33 ALS 668 plakalı tır seyir halindeyken alev aldı.İhbar …

“Çocuklarıma Da Bu İşi Yaptıracağım”

Adana’nın merkez ilçelerindeki neredeyse tüm trafik ışıklarında sürücülere zor anlar yaşatan gençler, otomobilin camını sildirmeyen …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir