26 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Çevre / Cezaevinden firar edip eski eşinin sevgilisini öldürdü…

Cezaevinden firar edip eski eşinin sevgilisini öldürdü…

Ceyhan D-400 Karayolu Esentepe Mahallesi’nde, 80 GR 084 plakalı TIR’ın sürücüsü Uğur Dönmez, başından av tüfeğiyle vurulmuş olarak bulundu. Olayın ardından başlatılan soruşturmada çevredeki güvenlik kameralarının görüntüleri ile Dönmez’in cep telefonu kayıtları polis tarafından incelemeye alındı.
Görüntülerde bir otomobilden şüphelenen polis, sürücüsü 27 yaşındaki Adem G.’yi gözaltına aldı. G., olay gecesi arkadaşı 32 yaşındaki İlyas B. ile onun eski eşi olan 27 yaşındaki Döndü A.’yı D-400 Karayolu Esentepe Mahallesi tarafına götürdüğünü, sonrasını bilmediğini söyledi.
Polis, İlyas B.’nin hırsızlık suçundan kaldığı Ceyhan Açık Tarım Cezaevi’nden bir süre önce firar ettiğini belirlerken, yakalamak için pazar günü eski eşi Döndü A.’nın evine operasyon düzenledi. B.’yi evde bulamayan ekipler, kadını gözaltına aldı.
Döndü A. emniyetteki ifadesinde eski eşinin cezaevine girince Uğur Dönmez ile görüşmeye başladığını, bunu duyan İlyas B.’nin de firar ettiğini söyledi. Olay günü Uğur Dönmez’i arayarak D-400 Karayoluna çağırdığını anlatan Döndü A., Dönmez olay yerine gelince İlyas B.’nin av tüfeğiyle ateş ettiğini söyledi.
Yapılan araştırmada olayın ardından Döndü A. ile İlyas B.’nin Adem G.’nin otomobiliyle kaçtığı ve suç aleti tüfeğin ise Çiftlikhat Mahallesi yakınlarında çamurlu bir sazlığa atıldığı belirlendi. Polis, sazlık alanda dedektör yardımıyla yaptığı aramada tüfeği buldu. Sorgularının ardından adliyeye sevk edilen Adem G. ile Döndü A. tutuklanırken, İlyas B.’nin yakalanması için çalışmaların devam ettiği belirtildi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir