18 Nisan 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / Çeyiz Taşıyorum’ Diye Esrar Sevk Eden Şüpheli Tutuklandı…

Çeyiz Taşıyorum’ Diye Esrar Sevk Eden Şüpheli Tutuklandı…

Çeyiz taşıma bahanesiyle uyuşturucu sevkiyatı yapan 40 yaşındaki Ercan Turan’ın depo olarak kullandığı evde 258 kilo esrar ele geçirildi.

Yüreğir İlçesi Dadaloğlu Mahallesi’ndeki bir apartman dairesinin uyuşturucu deposu olarak kullanıldığı bilgisini alan Narkotim ekipleri, çalışma başlattı. Eve baskın yapan ekipler, boş dairedeki yatak huruçları ve çeyiz sandığı içerisinde 258 kilo esrar ele geçirdi. Evi kiraladığı belirlenen Ercan Turan, gözaltına alındı.

Emniyet Müdürlüğü’nde sorgulanan zanlı Ercan Turan, uyuşturucunun kendisine ait olduğunu itiraf etti. Uyuşturucuyu yatak hurçları içerisinde taşıdığını anlatan Ercan Turan’ın, “Apartmana girip çıkarken dikkat çekmemek için uyuşturucuyu yatak hurçlarına yerleştirdim. Yöneticiye de ‘evleneceğim, ev diziyorum, çeyiz taşıyorum’ dedim. Öyle diyince kimsenin dikkatini çekmedi”dedi.

Uyuşturucu madde bulundurmak ve teşekkül halinde uyuşturucu ticareti yapmak suçundan adliyeye sevk edilen Turan tutuklandı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir