28 Mart 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / CEYHANSPOR’DA TANIŞMA TOPLANTISI…

CEYHANSPOR’DA TANIŞMA TOPLANTISI…

CEYHANSPOR’DA TANIŞMA MORAL VE MOTİVASYON TOPLANTISI

Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, Ceyhanspor Kulübü tarafından düzenlenen yeni transferlerle tanışma, moral ve motivasyon yemeğine katıldı.

Ceyhanspor Kulübü’nce düzenlenen yeni transferlerle tanışma, moral ve motivasyon yemeğine katılan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, Ceyhanspor’u hak ettiği yere getirmek için herkesin üzerine düşeni fazlasıyla yapması gerektiğini söyledi.

Yeni transferlerin de katıldığı yemek programı öncesi futbolcularla sohbet eden Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, yeni transferlerle birlikte Ceyhanspor’un gücüne güç kattığını ve sezonu şampiyonlukla süslemesi gerektiğine inandığını belirti.

Ceyhanspor’un deplasman dahil maçlarını kaçırmamaya çalıştığını ifade eden Başkan Alemdar Öztürk; ” Burası sizlerin yuvasıdır. Grubun en güçlü takımı iken yeni transferlerin de katılımıyla çok güçlü bir ekip olduk. Stres yapmadan, kişisel hatalardan kaçınıp özel hayatınızı da disiplin altına alarak, takım ruhunu sahaya yansıttığınız zaman başarı gelecektir. Bu takımı sezon sonunda şampiyon yapıp hak ettiği noktaya taşımak en başta siz sporcu kardeşlerimin görevidir. Yönetim ve Belediye Başkanınız olarak bizler de sizlerin yanında olacağız” şeklinde konuştu.

Tanışma, moral ve motivasyon yemeğine Belediye Başkanı Alemdar Öztürk’ün yanı sıra Kulüp Başkanı Cengiz Özal ve yönetim kurulu üyeleri ile teknik heyet ve sporcular da katıldı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Adana’da parkta kadının düğün takıları çalındı…

Olay, 25 Mart günü Sarıçam ilçesine bağlı Orhangazi Mahallesi’ndeki çocuk parkında meydana geldi. İddiaya göre, Nur …

Adana’da çikolata yağı yüklü tırda çıkan yangın söndürüldü

Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu Ceyhan batı gişelerinde, sürücüsünün kimliği öğrenilemeyen 33 ALS 668 plakalı tır seyir halindeyken alev aldı.İhbar …

“Çocuklarıma Da Bu İşi Yaptıracağım”

Adana’nın merkez ilçelerindeki neredeyse tüm trafik ışıklarında sürücülere zor anlar yaşatan gençler, otomobilin camını sildirmeyen …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir