18 Nisan 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / Ceyhan’spor transfere başladı…

Ceyhan’spor transfere başladı…

Aylardır süren yönetim krizi nedeniyle sahipsiz kalan Ceyhanspor’a sahip çıkan Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk’ün öncülüğünde Ceyhan Belediyesi Futbol Kulübü adı altında yeniden yapılanmaya gidildi.
Onursal Başkan Alemdar Öztürk’ün başkanlığında gerçekleştirilen ilk yönetim kurulu toplantısında Teknik Direktörlüğe Adanaspor, Tarsus İdmanyurdu ve Ceyhanspor’da uzun yıllar forma giymiş İrfan Yüce, yardımcılığına ise Bülent Alan getirildi.

Teknik heyetle yapılan toplantıda Akdeniz Belediyespor’dan Şehmus ve Mehdi, Adanaspor U21 takımından Oğuzhan Aktan, geçen yıl Ceyhanspor’da başarılı bir sezon geçiren Oğuzhan Afşin, daha önce Elazığ Belediyespor ve Balıkesir Belediyespor takımlarında oynayan Osman Şimşek ile sözleşme imzalandı.
CEYHANSPOR KÖKLÜ BİR KULÜPTÜR
İmza töreninde bir konuşma yapan Ceyhan Belediyesi FK Onursal Başkanı Alemdar Öztürk Ceyhanspor’un geçmişi başarılarla dolu köklü bir kulüp olduğunu hatırlatarak zor bir görevi üstlendiklerini ancak bunu en iyi şekilde yerine getireceklerine inandığını ifade etti.

Öztürk sözlerini şöyle sürdürdü.
“Ceyhanspor eski kulüp başkanı Cengiz Bey işlerinin yoğunluğunu belirterek bu görevi yürütmek istemediğini kaymakamlığımıza bildirmiş ve kulübü teslim etmişti. Bu süre içersinde Ceyhanspor’a sahip çıkmak isteyen olursa belediye olarak fedakârlık yapıp desteklerimizi yine sürdüreceğimizi her ortamda belirttik. Katkı payının yatırılması için geçerli son günün son yarım saatine kadar da bekledik. Maalesef Ceyhanspor’a sahip çıkan olmadı. Nitekim geçen yıl grubumuzda yer alan Dörtyol Gençler birliği takımı katkı payını yatıramadığı için ligden çekilme kararı aldı. Biz de bu köklü kulübümüz aynı akıbete uğramasın diye son yarım saat kala federasyon katkı payı olan 20 bin TL’yi yatırdık. Şimdi zor ve ağır bir görevi üstlendik. İyi bir yönetim ve teknik kadro oluşturduk. Bu kadronun, Ceyhan Belediyesi Futbol Kulübümüzü hem kurumsal kimlik hem de tesis açısından ileri bir noktaya taşıyıp hak ettiği yere getireceğine inanıyorum.” dedi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir