24 Nisan 2024 , Çarşamba
Ana Sayfa / Bölgesel / Ceyhanlı kadınlar mevlit okuttu…

Ceyhanlı kadınlar mevlit okuttu…

Ceyhan Belediyesi Kadın ve Aile İşleri Müdürlüğü Cuma akşamı gerçekleşen 6.8 şiddetindeki Elazığ depreminde hayatını kaybeden vatandaşlarımız için mevlit düzenledi.

Ceyhanlı kadınların yoğun katılımı ile gerçekleşen mevlit programında duaların ardından Elazığ depremzedeleri için yardım çağrısında bulunuldu.
Matinenin Yerini Dualar Aldı.

Elazığ depreminden önce Kadınlar Matinesi olarak organize edilen program depremde can kaybı olması nedeniyle Ceyhan Belediyesi ekiplerinin çabası ile ivedilikle bir mevlit programı haline getirildi. Okunan duaların ardından kadınları deprem gerçeği hakkında bilinçlendirmek adına soru- cevap etkinliği yapıldı. “Her evde bulunması gereken deprem çantasının içinde neler olmalıdır” konulu bir seminer verildi.
“Elazığlı Kardeşlerimiz İçin Yardım Kampanyası Başlattık”

Elazığ’da gerçekleşen deprem için bir araya gelip dualar eden kadınlara teşekkür eden Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar; “ Deprem ülkemizin bir gerçeği. Her an depremi yaşayabileceğimizi bilip yerleşim alanlarımızda deprem yönetmeliğine uygun düzenlemeler yapmak zorundayız. Maalesef Elazığ’da gerçekleşen dehşet verici depremde 39 canımızı yitirdik. Depremde hayatını kaybeden yurttaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Kalanlar soğuk hava koşullarında, sokaklarda yaşam mücadelesi veriyorlar. Bizde mevlit programımızın ardında bir yardım kampanyası duyurusu yaptık. Belediyemizin Hayır Çarşısı’nda Elazığlı kardeşlerimiz için kışlık kıyafet, battaniye, kuru bakliyat ve her türlü yardım malzemesini toplayıp Elazığ’a göndereceğiz. Tüm vatandaşlarımızı Elazığ için tek yürek olmaya davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir