20 Nisan 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / Ceyhan’ın bulvar ve caddelerini büyük şehir yapıyor…

Ceyhan’ın bulvar ve caddelerini büyük şehir yapıyor…

Adana Büyükşehir Belediyesi, Ceyhan İlçe sınırları içerisinde bulunan tüm bulvar ve caddelerde trafik yol çizgisi çalışması başlattı. Ceyhan halkının, ilçedeki araç sahiplerinin yoğun isteği üzerine, Başkan Sözlü’nün talimatıyla Ceyhan sınırlarında bulunan tüm bulvar ve caddelerinde trafik yol çizgisi çalışmaları devam ediyor.
Konuyla ilgili açıklama yapan Adana Büyükşehir Belediyesi 1. Bölge Koordinatörlüğü Trafik İşleri Sorumlusu Abdurrahman Tufan, “Ceyhanlıların talebi ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Sözlü Bey’in talimatı üzerine başlatmış olduğumuz trafik yol çizgisi çalışmalarımız tüm hızıyla devam etmektedir. Büyükşehir Belediyesi olarak, arkadaşlarımızla Ceyhan’da Karayolları standartında yaklaşık 30 km trafik yol çizgisi çektik. Çalışma yaklaşık 100 kilometreye ulaşıncaya kadar devam edecektir. Çünkü güvenli ve seri ulaşımın sağlanabilmesi için tüm olanaklar seferber edilmektedir. Yolların açılmasına büyük önem veriyoruz. Bozulan yolları tamir ve bakımını yapıyoruz. Özellikle seri ulaşım için trafik levha ve uyarıcı işaretlere önem veriyoruz. Bu açıdan bölünmüş yollar ile çok şeritli yollarda yol çizgilerini bizzat Büyükşehir Belediyesi olarak biz yapıyoruz. Şerit kullanımı çok önemlidir. Zaten yolun ortasında rastgele gitmek, şerit ihlali suçtur. Trafik kuralları; yapılan deney ve yaşanılan tecrübeler sonucunda konulmuştur. Biz de yollarda belirli aralıklarla yol çizgilerini hem yeniliyoruz hem de yeni yolları hemen şeritli hale getiriyoruz” dedi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir