20 Nisan 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / Ceyhan’da Zabıta Denetimi Sürüyor…

Ceyhan’da Zabıta Denetimi Sürüyor…

Ceyhan Belediyesi zabıta müdürlüğü ekipleri, Ramazan ayında ekmek üretimi ve satışı yapan fırınlara, Kasaplara, Pastanelere yönelik denetimler 7/24 devam ediyor.

Ceyhan Zabıta Müdürü İlhan Çelik Halkın sağlığı için denetimlere ara vermeden devam ettiklerini belirtti. denetime çıkan zabıta ekiplerinin, denetimlerde ağırlıklı olarak hijyen koşulları, gramaj, ruhsat, vergi levhası ve çalışanların temizliği konusunda incelemeler yaptıklarını ve özellikle. Gıda üretim yasasına uygun hareket etmeyen işyeri ve imalathanelere uyarılarda bulunulduğunu ifade etti..

Zabıta Müdürü İlhan Çelik , “Vatandaşlarımızın sağlıklı, hijyenik bir ortamda, gönül rahatlığıyla alışveriş yapmalarını sağlamak amacındayız. İnsan sağlığı bizim için her şeyden önemli. Yaptığımız denetimlerde esnafımızı hem bilinçlendiriyor hem de eksiklerini görme konusunda kendilerine yardımcı oluyoruz. Denetimlerimiz sırasında esnaflarımızı gördüğümüz eksiklikler konusunda bir kereye mahsus olmak üzere uyarıyoruz. Esnaflarımız da denetimler sonrası eksiklerini gideriyor. Daha sonraki kontrollerimizde aynı durumla karşılaşmamız halinde gerekli yasal işlemleri yapıyoruz” dedi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir