24 Nisan 2024 , Çarşamba
Ana Sayfa / Bölgesel / Ceyhan’da yol yapım çalışmaları sürüyor…

Ceyhan’da yol yapım çalışmaları sürüyor…

Ceyhan Belediyesi işbirliğinde tamamlanan Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Ceyhan’da yapılan evlerin çevresi ve Belediye Evleri mahallesinde yapılan yol yapım çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Boydak, mahalle muhtarı ve vatandaşlarla bir araya geldi. Yol yapım çalışmalarına katılan belediye çalışanlarına tatlı ikram eden Başkan Boydak, kurumlar ile istişare içerisinde çalıştıklarını belirterek, Ceyhan’ın tüm mahallelerinde asfalt çalışmasının devam ettiğini belirtti.

“YOLLARIMIZ BOZULMASIN DİYE KOORDİNELİ ÇALIŞIYORUZ”

Ceyhan’lıların parası israf olmasın diye koordineli çalıştıklarını belirten Başkan Boydak, ”Belediye Evleri mahallesinde Toplu Konut İdaresinin, belediyemiz ile yaptığı 500 konutluk evlerin etrafındaki yolların sıcak asfalt ve sathi kaplama çalışmalarını yapıyoruz. Yol yapım çalışmalarımızı mümkün olduğu sürece Büyükşehir Belediyesinin içme suyu projeleri ile ilgili yaptığı çalışmaları programlayarak, Aksagazın önümüzdeki programlarını takip ederek yapıyoruz. Yaptığımız yolların tekrar kazılmaması için koordineli bir şekilde çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

“KÖYLERİMİZE HAYIRLI OLSUN”

Göreve geldiği bir yıl içerisinde yeni şehir yasasında mahallemiz olan tüm köylerde yol probleminin bittiğini belirten Başkan Boydak, ”Yaklaşık 42 köyümüzde asfalt ve parke taşı çalışması yaptık. 21 köyde sathi kaplama yol çalışması yaptık. 22 köyde de kilit parke yol çalışmasının 20’sini tamamladık, iki köyümüz kaldı, onları da kısa zamanda tamamlayacağız. Göreve geldiğimiz 1 yıl içerisinde 44 köyde, aynı zamanda şehir merkezimizdeki 31 mahallemizin 11 mahallesinde de yol yapım çalışması yaptık ve birçok mahallede de yama çalışmalarımız devam ediyor” ifadelerini kullandı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir