29 Mart 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Ceyhan’da yol çalışmaları sürüyor…

Ceyhan’da yol çalışmaları sürüyor…

Ceyhan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri asfalt yama çalışmaları ve parke yama çalışmalarını aralıksız devam ettiriyor.
Ceyhan Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde bozulan yolların onarımı için çalışmalarını başlattı. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bozulan yolları önceden tespit ederek Muradiye Mahallesi, Atatürk (Türlübaş) Mahallesi, ve 6 Ocak Mahallesi olmak üzere asfalt yama çalışmaları ve parke yama çalışmalarına devam ediyor.

“Ceyhan’da Bozuk Yol Kalmayacak”
Başkan Erdem; “Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz Ceyhan genelinde daha önce tespit edilmiş bozuk ve hasarlı yolların onarılması amacıyla çalışmalarını devam ettiriyor. Bazı mahallelerimizde bu çalışmalar biterken, diğer mahallelerimizde de halen devam ediyor. Her mahallemize eşit hizmet sağlamak için ekiplerimiz gece gündüz çalışmasını sürdürüyor. Vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak ve Ceyhan’da bozuk yol bırakmamak için ekiplerimizle var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Adana’da parkta kadının düğün takıları çalındı…

Olay, 25 Mart günü Sarıçam ilçesine bağlı Orhangazi Mahallesi’ndeki çocuk parkında meydana geldi. İddiaya göre, Nur …

Adana’da çikolata yağı yüklü tırda çıkan yangın söndürüldü

Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu Ceyhan batı gişelerinde, sürücüsünün kimliği öğrenilemeyen 33 ALS 668 plakalı tır seyir halindeyken alev aldı.İhbar …

“Çocuklarıma Da Bu İşi Yaptıracağım”

Adana’nın merkez ilçelerindeki neredeyse tüm trafik ışıklarında sürücülere zor anlar yaşatan gençler, otomobilin camını sildirmeyen …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir