23 Nisan 2024 , Salı
Ana Sayfa / Bölgesel / Ceyhan’da yol çalışmaları sürüyor…

Ceyhan’da yol çalışmaları sürüyor…

Ceyhan Belediyesi Korona virüs salgınında normalleşme sürecine girilmesi ile birlikte ilçenin en büyük problemlerinden biri olan yol sorununu çözmek için yeniden kolları sıvadı. Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem’in de bizzat takip ettiği asfalt çalışmaları ilçede son hızıyla devam ediyor.
Bir hafta içinde Küçük Kırım Mahallesi Şehit Recep Tentif, Gaspıralı İsmail ve Şehit Zeynel Atan Sokak’ta asfalt çalışmalarını tamamlayan Ceyhan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Atatürk Mahallesi Abbas Ülkü Sokak’ın ardından şimdi de Cumhuriyet Mahallesi Cemil Meriç Sokak’ta hummalı bir yol çalışması sürdürüyor.
Bütün yol çalışmalarını bizzat takip eden Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem; ” Bir süredir tüm dünyanın mücadele ettiği korona virüs salgını için alınan önlemler ve halkımızın sağlığı önceliğimiz olduğu için asfalt çalışmalarına ara vermiştik. Şimdi yeniden ekiplerimiz 7 gün 24 saat esası ile çalışmalarına başladılar. Biz göreve başlarken Ceyhan’da asfaltsız yol bırakmayacağımıza söz vermiştik. Nitekim çok kısa bir sürede de Ceyhan’da kangren haline dönen Çamlıyol çilesine son verdik. Şimdi de hiç asfalt yüzü görmemiş mahallelerimizde ve ilçe merkezimizde çalışmalarımız sürüyor. Ceyhan asfaltla güzel olacak” ifadelerini kullandı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir