18 Nisan 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / Ceyhan’da Yeşil Alan Çalışmaları Sürüyor…

Ceyhan’da Yeşil Alan Çalışmaları Sürüyor…

Ceyhan Belediye Başkan vekili Ali Alper Boydak, ilçede halen yapımları süren park çalışmalarını inceleyerek Park ve Bahçeler Müdürü Atilla Keskin’den bilgi aldı.

İlçe genelinde yapılan yol yapım ve tamirat çalışmalarının yanı sıra daha fazla yeşil alan için de çalıştıklarını belirten Başkan vekili Boydak, Ceyhan’da yapımı devam eden yeşil alan ve peyzaj düzenleme sahalarını gezdi.

Ceyhan’da taleplere ve eksikliklere cevap verebilmek adına çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Boydak, Yarsuat Mahallesi’nde yapımı devam eden parkta incelemelerde bulundu.

Ali Alper Boydak, “Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz ilçe genelinde çalışmalarına devam ediyor. Vatandaşlarımızın taleplerinin yanı sıra ekiplerimizin belirlediği eksiklikleri de bir bir gideriyoruz. Allah’ın izniyle Yarsuat mahallemizde yapımı devam eden parkımızı en kısa sürede tamamlayıp vatandaşımızın hizmetine sunacağız.” Dedi.

Yarsuat Mahalle muhtarı Necmettin Aydın ise park çalışmalarından dolayı Başkan vekili Boydak’a mahalle sakinleri adına teşekkür etti.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir