16 Nisan 2024 , Salı
Ana Sayfa / Bölgesel / Ceyhan’da Yeni Yılın İlk bebeği…

Ceyhan’da Yeni Yılın İlk bebeği…

Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, Ceyhan’da yeni yılın ilk dakikalarında dünyaya gelen bebeğin Annesi Emine Baykal’ı Ceyhan Devlet hastanede ziyaret etti. Başkan Alemdar Öztürk, ‘Ceyhan’a Hoş Geldin Bebek’ kampanyası çerçevesinde anne Emine Baykal ve yeni doğan bebeği için ‘hastane çıkış seti’ hediye etti.

Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, Ceyhan Devlet Hastanesi Kadın Doğum servisinde 2016 yılının ilk bebeği olarak hayata gözlerini açan İsmail-Emine Baykal çiftinin Dünyaya gelen erkek bebeği ve ailesini hastanede ziyaret ederek ‘Ceyhan’a Hoş Geldin Bebek’ dedi.

Yeni doğan bebeğe ve ailesine bir ömür sağlık ve mutluluk dileyen Başkan Alemdar Öztürk, “Ceyhan’ın ilk doğumu saat 00.02’de gerçekleşti. Allah, sağlıklı, huzurlu, mutlu bir ömür versin. Ailesi ile birlikte yeni bebeğimizin ömrü de uzun olsun inşallah. Ceyhan Belediyesi olarak daha önceden başlatmış olduğumuz “Ceyhan’a Hoş Geldin Bebek” projesi kapsamında bebek setini kendilerine armağan ettik. 2016 yılının sağlık ve huzur getirmesini diliyorum.” diye konuştu.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir