20 Nisan 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / CEYHAN’DA ÜCRETSİZ TİYATRO ETKİNLİĞİ….

CEYHAN’DA ÜCRETSİZ TİYATRO ETKİNLİĞİ….

Ceyhan Belediyesi tiyatro severler için ücretsiz tiyatro etkinliği düzenledi. Murat Göğebakan Kültür Merkezi’nde sahnelenen Seni Anlatabilmek adlı oyun Ceyhan halkı tarafından büyük ilgi gördü.
Anadolu kültürünün barışçı, birleştirici özünün temsilcileri olan Yunus Emre, Pir Sultan Abdal, Mevlana, Mahsuni, Ahmet Arif, Nazım Hikmet, Aşık Veysel, Mehmet Akif Ersoy, Uğur Mumcu gibi isimlerin hayatlarından kesitler anlatan tek kişilik tiyatro eserinin tiyatro sanatçısı Gürsel Fırat sahneledi.

Başkan Aydar; “Ceyhan Sanat, Spor Ve Bilim Kenti Olacak”

Ceyhan Belediyesi’nin kültürel etkinlikleri arttırmak amacıyla ücretsiz olarak vatandaşların hizmetine sunduğu etkinlik hakkında bilgi veren Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar; “ Ceyhan’da sosyal yaşamın renklenmesi için bu tür hizmetleri önemsiyoruz. Ebeveynlerin çocuklarını yanlarına alarak akşamları eğlenceli vakit geçirecekleri, aynı zamanda eğitici, öğretici faaliyetlerden vatandaşlarımızın gönül rahatlığı ile faydalanmalarını istiyoruz. 8 aydır onlarca kültürel etkinlik düzenledik. Vatandaşlarımızın ücretsiz olarak faydalanacağı etkinlikleri giderek arttıracağız. Ceyhan sanat, spor ve bilim kenti olacak” ifadelerini kullandı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir