25 Nisan 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / Ceyhan’da temizlik…

Ceyhan’da temizlik…

CEYHAN BELEDİYESİ’NDEN TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ

Ceyhan Belediyesi Temizlik İşleri Ekipleri, ilçe merkezi ile köy iken mahalleye dönüşen toplam 112 mahallede temizlik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, yaklaşık bin kadar eski konteynırı revize ettiklerini ve bin 300 adet konteynır alımı yaptıklarını ifade ederek “ şehir merkezinde kullanılmak üzere ihalesi yapılan bin adet 800 litrelik pedallı konteynır ise üretim aşamasındadır.” Dedi.

Büyükşehir yasası ile Ceyhan Belediyesi’nin hizmet alanı olarak 18,5 katı arttığını buna rağmen mazot tüketimini 85 bin 630 litreden, 37 bin 564 litreye düşürdüklerinin altını çizen Alemdar Öztürk, “ilçemiz genelinde sorumluluk alanımızdaki sokaklarımız, caddelerimiz ve parklarımız Temizlik İşleri ekiplerimiz tarafından planlı bir şekilde temizleniyor. Büyükşehir yasası ile Ceyhan Belediyesi’nin hizmet alanı 18,5 kat arttı. Buna rağmen mazot tüketimini disiplin altına alarak 85 bin 630 litreden, 37 bin 564 litreye düşürdük. “şeklinde konuştu.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir