25 Nisan 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / Ceyhan’da parklar dezenfekte edildi…

Ceyhan’da parklar dezenfekte edildi…

Ceyhan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Ceyhan genelinde bulunan oyun parklarını özel dezenfektanlarla yıkadı.
Ceyhan Belediyesi ekipleri , periyodik temizlik çalışmaları kapsamında gece gündüz demeden tertemiz bir Ceyhan için mücadele veriyor. Vatandaşların ve çocukların yaşam alanlarında kirliliğin en aza indirilmesi konusunda hassasiyetle çalışmalarını sürdüren ekipler, çocukların vazgeçilmezi parkların daha hijyenik olması için var gücü ile çalışıyor.

“Ceyhan’da Parklar Daha Sağlıklı Ve Güvenli”

Ailelerin ve çocukların gönül rahatlığıyla parklarda vakit geçirebileceklerine dile getiren Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, “Çocuklarımızı ve ailelerini Covid-19 salgınına karşı korumak adına sürecin başından itibaren birçok önlem aldık. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz parklarda yoğun temizlik ve dezenfekte çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.
Bu anlamda gerek çocuklarımızın gerekse ailelerimizin sağlığını önemsiyoruz. Çünkü parklarımızı daha sağlıklı ve güvenli hale getiriyoruz. Çocuklarımızın sağlığı ve mutluluğu bizim için çok önemlidir” dedi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir