25 Nisan 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / Ceyhan’da “Kadınlar Matinesi”

Ceyhan’da “Kadınlar Matinesi”

Ceyhan Belediyesi Kadın ve Aile İşleri Müdürlüğü tarafından Funda Avcı Toplum Merkezi’nde Kadınlar Matinesi düzenlendi. Matineye Ceyhan’ın merkezinden ve çevre köylerden çok sayıda kadın katıldı. Ceyhanlı kadınlar, Ceyhan Belediyesi tarafından düzenlenen matinede birbirinden renkli yarışmalar ile ödüller kazandı, canlı müzik eşliğinde eğlenceli anlar yaşadı.
Ceyhan Belediyesi tarafından ilçede yaşayan kadınların bir araya gelip kaynaşması ve sosyal yaşamlarının renklenmesi amacı ile yapılan Kadınlar Matinesi’nde oldukça renkli anlar yaşandı. Oryantal, pin-pun ve balon yarışmaları ile doyasıya eğlenen kadınlara onlarca hediye dağıtıldı.
“Ceyhan Belediyesi Kadın Dostu Bir Belediyedir”
Ceyhan Belediyesi’nin kadın dostu bir belediye olarak kadınların sosyal yaşamlarını renklendirecek hizmetlerine devam edeceğini vurgulayan Başkan Aydar; “ Ceyhan Belediyesi herkesin dostudur ama özellikle kadın dostu bir belediyedir. Kadınların caddelerinde sokaklarında güvenle dolaşacakları, çocuklarıyla birlikte sosyalleşebilecekleri, her alanda kendilerini özgürce ifade edebilecekleri bir ilçe oluşturmak için hizmet üretmeye gayret ediyoruz. Bütün faaliyetlerimizi bu bakış açısı ile hayata geçiriyoruz. Çünkü biliyoruz ki kadın mutluysa tüm aile ve dolayısıyla tüm ülke mutludur. Eski bir eğlence şekli olan kadınlar matinesini Ceyhan’da yeniden canlandırarak kadınların kendilerini rahat hissedebilecekleri sosyal bir ortam oluşturduk. Her ayın son Cumartesi günü Funda Avcı Toplum Merkezi’mizde düzenleyeceğimiz Kadınlar matinesinin ilkine ilgi oldukça fazlaydı. Bu ilginin giderek artacağını düşünüyoruz. Tüm hemşehrilerime hizmetlerimize verdikleri destek için teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir