23 Nisan 2024 , Salı
Ana Sayfa / Bölgesel / Ceyhan’da ibadethaneler dezenfekte edildi…

Ceyhan’da ibadethaneler dezenfekte edildi…

Ceyhan Belediyesi korona virüs salgın riskine karşı toplu yaşam alanlarında dezenfeksiyon ve ilaçlama çalışmalarına devam ediyor. 29 Nisan’da ibadethanelerin yeniden hizmete açılmasıyla camiler, cemevi ve vatandaşların toplu olarak ibadet ettiği stadyum ve pazar yerlerinde önlemler attırıldı.
Ceyhan Belediyesi ekipleri normalleşme sürecinin başlamasına rağmen tedbiri elden bırakmıyor. 19 Mart’ta toplu olarak ibadete kapanan ibadethanelerin yeniden hizmete açılmasıyla oluşabilecek salgın riskine karşı dezenfekte ve ilaçlama çalışmalarını ibadethanelere taşıdı.
Camiler ve Cemevi İbadete Hazırlandı
Yekililer, ”İlçemizde 12 merkezde olmak üzere 105 camimiz, cemevimiz ve sosyal mesafe kuralını kolaylaştırması amacıyla stadyum ve pazar yerlerimizi toplu ibadetler için hazırladık. Ekiplerimiz ilçemizdeki tüm ibadethanelerde dezenfeksiyon ve temizlik çalışmalarını titizlikle yürütüyor. Ayrıca ibadet saatlerinde ekiplerimiz ateş ölçümü ve eldiven dağıtımı yapıyor. Vatandaşlarımızın da sosyal mesafeye özen göstermesi için sık sık hatırlatmalarda bulunuyoruz. Hep birlikte bu zor günleri atlatacağız” ifadelerini kullandı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir