24 Nisan 2024 , Çarşamba
Ana Sayfa / Bölgesel / Ceyhan’da esnaf odalarına yeni hizmet binası…

Ceyhan’da esnaf odalarına yeni hizmet binası…

AK Parti Sözcüsü ve Genel Başkan Yardımcısı Sayın Ömer Çelik’in destekleriyle Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (Adana ESOB) Başkanı Niyazi Göger tarafından Ceyhan’a kazandırılan esnaf odaları yeni hizmet binasında tadilat çalışmaları tamamlandı. Adana ESOB Başkanı Niyazi Göger, kısa zamanda hizmet vermeye başlayacak olan Ceyhan Esnaf Odaları binasının açılışını, AK Parti Sözcüsü ve Genel Başkan Yardımcısı Sayın Ömer Çelik’in katılımlarıyla yapacaklarını dile getirdi.

Adana ESOB Başkanı Niyazi Göger, Ceyhan’da faaliyet yürüten esnaf ve sanatkarlara yönelik önemli bir projenin altına imza attı.

Başkan Niyazi Göger, göreve geldikten kısa bir süre sonra Ceyhan’da farklı adreslerde üyelerine hizmet veren esnaf odalarını aynı binada toplamak için harekete geçti.

AK Parti Sözcüsü ve Genel Başkan Yardımcısı Sayın Ömer Çelik’le görüşen Başkan Niyazi Göger, mülkiyeti Milli Emlak’a ait, atıl haldeki eski ilçe emniyet binasının Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ne tahsisi konusunda destek istedi.

Bakan Ömer Çelik’in destekleri neticesinde Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ne tahsisi yapılan binada vakit kaybetmeden inşaat çalışmalarına başlandı.

Tadilat çalışmaları tamamlanarak hizmete hazır hale getirilen Ceyhan Esnaf Odaları yeni binasında incelemelerde bulunan Adana ESOB Başkanı Niyazi Göger, yeni hizmet binasının en kısa zamanda esnaf ve sanatkarlarımıza hizmet vermeye başlayacağını kaydetti.

SN. ÖMER ÇELİK’İN DESTEĞİ BÜYÜK

Tahsis konusunda en büyük desteği AK Parti Sözcüsü ve Genel Başkan Yardımcısı Sayın Ömer Çelik’in verdiğinin altını çizen Başkan Niyazi Göger, “Ceyhan’daki esnaf odalarımızın farklı adreslerde hizmet vermesi hem yöneticilerimiz hem de esnaf ve sanatkarlarımız için önemli bir sorun teşkil ediyordu. Bakanımız, Genel Başkan Yardımcımız Sayın Ömer Çelik beyefendiden atıl vaziyetteki eski ilçe emniyet binasının Birliğimize tahsis edilmesi talebimizi ileterek destek istedik. Sağ olsunlar kendileri de talebimizi makul bularak gerekli desteği verdiler. Tahsisin yapılmasının ardından başlattığımız tadilat çalışmalarını tamamladık ve binayı hizmete hazır hale getirdik” dedi.

Esnaf Odaları binasının hizmete başlamasıyla Ceyhan’ın önemli bir eksiğini gidereceğine işaret eden Başkan Niyazi Göger, “Bakanımız Sayın Ömer Çelik’in destekleri sayesinde Ceyhan’a kalıcı bir eser, esnaf ve sanatkarlarımıza ise çağdaş bir hizmet binası kazandırmak bizlere nasip oldu. Bakanımıza esnaf ve sanatkarlarımız adına teşekkürlerimi sunuyorum. Kısa zaman içerisinde hizmet vermeye başlayacak Ceyhan Esnaf Odalarımızın açılışını da inşallah yakın zamanda Bakanımız Sayın Ömer Çelik, Adana Valimiz, milletvekillerimiz, emniyet müdürümüz. Belediye başkanlarımız ve esnaflarımızın katılımıyla yapmayı planlıyoruz” ifadelerini kullandı

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir