25 Nisan 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / Ceyhan’da dezenfekta sürüyor…

Ceyhan’da dezenfekta sürüyor…

Ceyhan’da belediye ekipleri, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı tedbir için cadde, sokak, kaldırım ve vatandaşların ortak kullanım alanlarını sabunlu suyla baştan aşağı yıkadı. Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem çalışmaları bizzat takip etti.
Türkiye’de salgının görülmesinin ardından çalışmalarını en üst seviyeye çıkaran Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, canla başla mücadele ederek, kent genelinde cadde, sokak ve kaldırımları sabunlu suyla yıkadı. Çalışmalara kentin en işlek yerleri olan Kızılay Caddesi ve İnönü Bulvarı’ında başlandı.
‘Caddeler Köpüklü Suyla Arındırılıyor’
Korona virüse karşı Ceyhan’da ilk günden itibaren çaba sarf ettiklerini belirten Başkan Erdem; “Cadde ve kaldırımların köpüklü ve tazyikli suyla yıkanmasından, toplu kullanım alanlarının dezenfekte edilmesine, vatandaşlarımıza maske dağıtılmasına, pazar yeri girişlerinde ateş ölçülmesine kadar bir çok alanda hassasiyetle önlemlerimizi alıyoruz. Alınması gereken sağlık önlemlerini yakından takip ederek yapılan çalışmaların gereğini ilçemizde uyguluyoruz. Bu süreçte vatandaşlarımızın da desteğine ihtiyacımız var. İnşallah bu süreci en kısa sürede atlatacağız” ifadelerini kullandı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir