23 Nisan 2024 , Salı
Ana Sayfa / Bölgesel / Ceyhan’da 30 Ağustos kutlaması…

Ceyhan’da 30 Ağustos kutlaması…

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün Başkomutan ve Büyük Millet Meclisi Başkanı sıfatıyla bizzat sevk ve idare ettiği, 26 Ağustos 1922 günü başlayan ve 4 gün sonra zaferle sonuçlanan şanlı mücadelenin 98.yıldönümü Ceyhan ilçemizde de kutlandı.

Zafer Bayramı dolayısıyla, saat 09.00’da Ceyhan Cumhuriyet Meydanındaki Atatürk Anıtına Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığı çelenklerinin sunulmasını takiben saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşımız eşliğinde Şanlı Bayrağımız göndere çekildi.

İlçe Kaymakamı Dr.Bayram Yılmaz, çelenk sunma programına katılanların bayramlarını kutladı.

Covid-19 salgını dolayısıyla sınırlı katılım ile gerçekleştirilen çelenk sunma törenine Kaymakam Dr. Bayram Yılmaz, Belediye Başkanı Hülya Erdem, Cumhuriyet Başsavcı V. Yusuf Tuğrul, İlçe Emniyet Müdürü Alper Tunga Berberoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Satılmış Çal, Siyasi Partilerin Temsilcileri ve Basın Mensupları katıldı.

Çelenk sunma programı akabinde Ceyhan Şehitliği ziyaret edilerek Şehit Mezarlarına karanfiller bırakıldı. Şehitlerimiz için Kuran-ı Kerim okundu; dua edildi; bu önemli günün yıldönümünde, Kurtuluş Savaşımızın Lideri ve Devletimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK, vatanları uğruna canlarını feda eden Aziz Şehitlerimiz ve Kahraman Gazilerimiz rahmet ve minnetle anıldı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir