19 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Ceyhan’da 23 Nisan…

Ceyhan’da 23 Nisan…

Cumhuriyet Meydanı’nda Ceyhan Kaymakamlığı tarafından düzenlenen etkinliklere katılan Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, okulların düzenlediği gösterileri izleyerek vatandaşların coşkusuna ortak oldu. Ceyhan Kaymakamı Dr. Bayram Yılmaz ve Mülki amirlere eşlik eden Başkan Aydar, Türk Bayrağı gösterisinin ardından ay yıldızlı uçan balonları gökyüzüne bıraktı.

Etkinliklerin ardından Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, meclis üyeleri ve parti temsilcileri ile Ceyhan Kaymakamı Dr. Bayram Yılmaz’ı makamında ziyaret etti. Kaymakam Yılmaz, Ceyhanlıların milli duygularının yüksek olduğunu belirterek, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ilçemizde çok güzel geçti. Öğrencilerimizin gösterileri bizleri etkilerken, halkımızın yoğun katılımı bizleri onurlandırdı. Ceyhanlılar bayramlarını ve özel günlerini önemseyen, milli duyguları yüksek bir toplum, tüm hemşerilerimin bayramını kutluyorum” dedi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir