28 Mart 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / Ceyhan’da 19 Mayıs kutlamaları..

Ceyhan’da 19 Mayıs kutlamaları..

Gazi Mustafa Kemal Atatür’ün, Milli Mücadeleyi başlatmak amacıyla Samsun’a çıkışının 102. yıl dönümü ve 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla,Cumhuriyet Meydanındaki Atatürk Anıtına Çelenk sunumunu, takiben Devletimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK, Silah Arkadaşları ve Şehitlerimizin manevi huzurunda saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşımız okundu. Günün anlam ve önemini belirten konuşma Mehmet Orhun Yaylacı Anadolu Lisesi Tarih Öğretmeni Ramazan Aydoğan tarafından yapıldı.

Covid-19 salgını dolayısıyla sınırlı katılım ile gerçekleştirilen çelenk sunma törenine Kaymakam Dr. Bayram Yılmaz, Belediye Başkanı Hülya Erdem, Cumhuriyet Başsavcı V. Murat Küçük, İlçe Emniyet Müdürü Alpertunga Berberoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Satılmış Çal, Kurum Yöneticileri, Siyasi Partilerin ve Sivil Toplum Kuruluşları ile Mesleki Kuruluşların Temsilcileri ve Basın Mensupları katıldı.

Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla kamu kurumları ve binalar Şanlı Bayrağımızla donatıldı. Akşam saatlerinde de Ceyhan Belediyesi tarafından havai fişek gösterisi yapılacak.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Adana’da çikolata yağı yüklü tırda çıkan yangın söndürüldü

Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu Ceyhan batı gişelerinde, sürücüsünün kimliği öğrenilemeyen 33 ALS 668 plakalı tır seyir halindeyken alev aldı.İhbar …

“Çocuklarıma Da Bu İşi Yaptıracağım”

Adana’nın merkez ilçelerindeki neredeyse tüm trafik ışıklarında sürücülere zor anlar yaşatan gençler, otomobilin camını sildirmeyen …

ÇGC Kupalı At Koşusu Bugün Koşulacak…

1400 kumda 58 kilo 3 yaşlı İngiliz atlarının katılacağı koşuda birincilik ödülü 440 Bin Tl. …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir