18 Nisan 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / CEYHAN ZABITASINDAN DENETİM…

CEYHAN ZABITASINDAN DENETİM…

ZABITADAN DÖNERCİ DENETİMİ

Ceyhan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, şehir merkezindeki döner işletmelerini sıkı denetimden geçirdi. Eksiklikleri bulunan döner işletmesi sahipleri, sözlü olarak uyarılarak eksikliklerini gidermemeleri halinde bir sonraki denetimlerde kendilerine yasal işlem uygulanacağı belirtildi.

Zabıta Müdürlüğü ekipleri ile Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekipleri birlikte yaptıkları denetimlerde, işyeri sahiplerinin kullandıkları aletlerin temizliği, döner hazırlama bölümleri genel temizliği, personel temizliği, işyeri açma ve çalışma ruhsatları kontrol edildi. Eksiklikleri bulunan döner işletmesi sahipleri, sözlü olarak uyarılarak eksikliklerin giderilmemesi halinde bir sonraki denetimlerde yasal işlem uygulanacağı belirtildi.

Vatandaşların gıda ürünlerini sağlıklı bir şekilde tüketebilmesi için denetimlerin aksatılmadan devam edeceğini belirten Zabıta Amiri Süleyman Şahin, halkın sağlığı ile oynanmasına izin vermeyeceklerini ifade etti.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir