28 Mart 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / Ceyhan Zabıta Ekipleri Denetimlerini Sürdürüyor…

Ceyhan Zabıta Ekipleri Denetimlerini Sürdürüyor…

Ceyhan Belediyesi tarafından halkın sağlığını korumak amacıyla gıda üzerine üretim ve satış yapan işyerlerine yönelik denetimler sürüyor. Bu amaçla Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçede faaliyet gösteren kasapları denetledi.

Vatandaşların hijyenik şartlarda ve daha sağlıklı et tüketebilmesi amacıyla işletmelere yapılan denetimlere ilişkin açıklama yapan Zabıta Müdürü İlhan Çelik, halkın sağlıklı gıda maddeleri tüketmeleri konusunda titiz davrandıklarını ve denetimler gerçekleştirdiklerini söyledi.

Çelik, “Önemli gıda maddeleri arasında yer alan kırmızı etin vatandaşlarımıza sunulduğu kasaplar da periyodik olarak denetleniyor. Yaptığımız bu denetimde öncelikle işyeri açma ve çalıştırma ruhsatı, genel temizlik, mezbaha harici kaçak olarak hayvan kesilip kesilmediği, çalışanların ve işyerinin hijyeni ile alakalı konulara dikkat ediyoruz. Kurallara uymayan ve eksik evrakı bulunan işyerlerine de gerekli yasal işlemleri uyguluyoruz.” diye konuştu.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Adana’da parkta kadının düğün takıları çalındı…

Olay, 25 Mart günü Sarıçam ilçesine bağlı Orhangazi Mahallesi’ndeki çocuk parkında meydana geldi. İddiaya göre, Nur …

Adana’da çikolata yağı yüklü tırda çıkan yangın söndürüldü

Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu Ceyhan batı gişelerinde, sürücüsünün kimliği öğrenilemeyen 33 ALS 668 plakalı tır seyir halindeyken alev aldı.İhbar …

“Çocuklarıma Da Bu İşi Yaptıracağım”

Adana’nın merkez ilçelerindeki neredeyse tüm trafik ışıklarında sürücülere zor anlar yaşatan gençler, otomobilin camını sildirmeyen …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir