20 Nisan 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / Ceyhan yaz futbol okulu başladı…

Ceyhan yaz futbol okulu başladı…

Ceyhan Belediyesi tarafından açılan futbol yaz okulu, 4 eğitmen ve yaşları 7 ile 16 arasında değişen 400 öğrenci ile faaliyetlerine başladı.
Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk futbol yaz okulunun çalışmalarına başlaması nedeniyle düzenlediği ziyarette spor malzemesi dağıttı. Ceyhan Taliha İşgüven Parkı içersindeki Ceyhan Belediyesi’ne ait halı saha tesislerinde başlatılan futbol yaz okulu çalışmalarını inceleyerek sporcularla sohbet eden Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, öğrencilerin formalarını giydirdi.

Alemdar Öztürk şunları söyledi:
“Ceyhan Belediyesi olarak, Halk Eğitim Merkezi ile birlikte başlattığımız futbol yaz okulu çalışmalarındaki amacımız çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan korumak ve onlara sporu sevdirmektir. İnanıyorum ki disiplinli ve düzenli bir biçimde eğitmenlerimizin verdiği direktifler doğrultusunda çalışırlarsa hem fiziken hem de ruhen kendilerini geliştirmiş olurlar. Kabiliyetlerini geliştirerek yetişen bu çocuklarımızın arasından gelecekte büyük başarılara imza atacak sporcuların çıkacağına inanıyorum. Ceyhan Belediyesi olarak spora, sporcuya ve gençlerimize yönelik çalışmalarımızı sürdüreceğiz.”
Desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Alemdar Öztürk başta olmak üzere katkı sağlayan herkese teşekkür eden yaz futbol okulu eğitmen ve öğrencileri, Taliha İşgüven Parkı içersindeki Ceyhan Belediyesi’ne ait halı saha tesislerinde çalışmalarına başladı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir