19 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Ceyhan Ticaret Odasından, Başkan Aydar’a Ziyaret…

Ceyhan Ticaret Odasından, Başkan Aydar’a Ziyaret…

Ceyhan Ticaret Odası Başkanı Şeref Can, Meclis başkanı Mehmet Ali Toptaş ile yönetim kurulu üyeleri, Ceyhan Ticaret Borsası başkanlığına seçilen Mustafa Aydar ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek yeni görevinde hayırlı olması dileğiyle başarılar dilediler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Mustafa Aydar, Nazik ziyaretlerinden dolayı Ceyhan Ticaret Odası Başkanı Şeref Can, Meclis başkanı Mehmet Ali Toptaş ile yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

CTO BAŞKANI ŞEREF CAN: CEYHAN’IN SAHİPLERİ BİZLERİZ

Ziyarette konuşan Ceyhan Ticaret Odası Başkanı Şeref Can bizler bölgemizin sahipleriyiz onun için bölgemize sahip çıkmaz bizlere düşüyor oda ve dernek başkanları ve STK temsilcileri ile işbirliği yaparak bölgemize ne gerekiyorsa aciliyetle, hassasiyetle üzerinde durmalıyız Ceyhan bizim el birliğle sahip çıkmalıyız bizler bugün varız yarın yokuz yani bizler makamlar geçicidir önemli olan kentimize sahip çıkmaktır diye konuştu.

KARARLARLA, HAK ETTİĞİ YERE ULAŞTIRMALIYIZ

Ceyhan Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Aydar Ceyhan’ın bulunduğu konum itibariyle çok önemli bir kent’te yaşadıklarını fakat yaşadığımız kentin sorunlar yumağı olduğu belirten Aydar yanı başımızda toros Gübre, İsken Enerji, Botaş gibi önemli kuruluşların yanı sıra Ceyhan OSB’ninde yer alması bizler açısından sevindiricidir. Bizler Ticaret Borsası olarak Türkiyenin öne çıkan bir ilçemiz olan Ceyhan için doğru ve etkili kararlar alarak tarım’da sanayi’de hak ettiği değere ulaşması için ortak akılla birlikte hareket ederek Ceyhan’a yeni yatırımların gelmesi için çalışmalar yapmak zorundayız diye konuştu

AYDAR: STK VE TÜM ODA VE DERNEK BAŞKANLARIYLA BİR ARAYA GELMELİYİZ

Ceyhan Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Aydar Ceyhan için yapamayacağımız hiçbir şey yok, Önemli olan yatırımcıları Ceyhan’a nasıl kazandırırız, Ceyhan’ı nasıl kalkındırırız bunları konuşmak için aciliyetle bir plartfon’da buluşarak Ceyhan’ın konuşmalıyız bunun yolu’da başta Belediye başkanı, Oda ve Dernek başkanları ve STK temsilcileri ile bir araya gelerek Ceyhan’ın sorunlarını hep birlikte konuşarak çözüme kavuşturmalıyız diye konuştu.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir