25 Nisan 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / CEYHAN TİCARET BORSASINDA TOPLANTI…

CEYHAN TİCARET BORSASINDA TOPLANTI…

Ceyhan Ticaret Borsası’nda ‘Paydaş’ Toplantısı,

Ceyhan Ticaret Borsası tarafından düzenlenen “paydaş” toplantısında, 2015-2018 yıllarını kapsayacak stratejik ve plan çalışması kapsamında görüşmeler değerlendirildi.
Borsa Genel Sekreteri Mahmut Elma, Ticaret Borsası Konferans Salonunda düzenlenen toplantıda borsanın faaliyetlerini ve hizmetlerini anlattı.

Ceyhan Ticaret Borsası’nın Türkiye genelindeki 113 borsa içerisinde 23. sırada olduğunu belirten Elma, “Bu tür toplantılarda bizimle birlikte çalışan paydaşlarımızla birlikte 2015-2018 yıllarını kapsayacak sosyal ve kültürel anlamda, ilçemizdeki faaliyetler ve hizmetlerin üst seviyelere çıkarmak için daha çok çalışacağız. Ticaret Borsası’yla birlikte çalışan paydaşlarımızın yanı sıra diğer kurumlarında destek versin. Hep birlikte Ceyhan’ı üst seviyelere taşımak kalkındırmak için elimizden geleni yapalım” dedi.

Ceyhan Belediye Başkan Yardımcısı Selahattin Güler ise ilçe ekonomisini canlandırmak için belediye olarak çalışmalar yapıldığını anlattı.

Ceyhan’da yeni bir sürecin başlatıldığını dile getiren Güler, “Biz Ceyhan’a serbest bölgenin gelmesi ve sanayinin gelişmesi için sürekli Ankara’da bir takım görüşmeler içerisindeyiz. Belediye olarak gelen yatırımcıların önünü açacağız. Onlara yardımcı olacağız ve alt yapısını oluşturacağız. Bölge yatırımcısını Ceyhan’dan kaçırtmayacağız ve iş sahaları oluşturacağız. Ceyhan için elimizi değil, gövdemizi taşın altına koyacağız” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Ceyhan’da canlı hayvan satış yerinin kurulması için Ceyhan Belediyesi’nden uygun bir yer istenilerek destek sağlanması talebinde bulunuldu. Toplantıda Borsa’nın 2015-2018 yılı plan çalışmaları görüşüldü.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir