28 Mart 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / Ceyhan takımları iyi gidiyor…

Ceyhan takımları iyi gidiyor…

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar’ın göreve gelmesiyle yeniden kurulan Ceyhan Belediyesi Kadın Basketbol Takımı Ankara’da Altınel Spor Kulübü’nü 57-79 yenerek 3. haftayı namağlup tamamladı. Yepyeni kadrosu ile sahalara dönen Ceyhanspor ise Kayseri’de Talasgücü Belediye Spor’u 5-1 mağlup etti.
2014’te Bayan Basketbol Takımı’nın kapatılmasıyla basketboldan uzak kalan Ceyhan, basketbol takımının Belediye Başkanı Kadir Aydar tarafından “kadın” vurgusu yapılarak yeniden kurulması ve iddialı transferleri ile Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi’nde favori takımlar arasına girdi. Basketbola verdiği desteği futboldan da esirgemeyen Ceyhan Belediyesi, Ceyhanspor’u da şaha kaldırdı. Ceyhanspor Bölgesel Lig’te son dokuzuncu haftayı 21 puanla 2. olarak tamamladı.

“Ceyhan’ın Her İki Takımından da Şampiyonluk Bekliyoruz”

Hafta sonu hem Ceyhan Belediyesi Kadın Basketbol Takımı’nın hem de Ceyhanspor’un galibiyeti ile sevincini dile getiren Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar; “ Her iki takımımızı da tebrik ediyorum. Şehrimizin gururu takımlarımız, eski yönetimler tarafından içler acısı hale getirilmiş. Hatta basketbol takımımız tamamen kapatılmış. Sıfırdan, yepyeni bir takım kurduk. Zararın neresinden dönersek kardır. Takımlarımıza elimizden gelen desteği veriyoruz. İnşallah takımlarımızda hem Bölgesel Amatör Lig’te hem de Kadınlar Bölgesel Basketbol Lig’inde şampiyon olarak bizi sevindirecekler. Artık Ceyhan’ın onuru, tarihi şereflerle dolu Ceyhanspor ve daha şimdiden favori takımlar arasına giren Kadın Basketbol Takımımız bize emanet. Takımlarımız bizim dönemimizde hak ettiği değere kavuşacak. Ceyhan’ın Her İki Takımından da Şampiyonluk Bekliyoruz. Teknik direktörleri Levent Deringöl ve Serhat Koç kendi alanlarında tecrübeli ve başarılı hocalar. Takımlarımızın çok iyi transferleri de var. Biz sporcularımıza inanıyor ve güveniyoruz. Ceyhan, sporda da hak ettiği yere gelecek” sözleriyle takımlara destek verdi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Prototol İmzalandı…

Karataş ilçesine bağlı Hakkıbey Mahallesi, 386 ada, 2 parsel numaralı, 600,00 metrekare yüzölçümlü taşınmaz üzerine …

ADSİAD, 14 Yeni Üye Daha Kazandı…

Kurulduğu 1991 yılından bu yana Adana, bölge ve ülke ekonomisine katma değer üreten Adana Sanayici …

“ÇÖZÜM KISIRLAŞTIRMA”

HAYKONFED Başkanı Nesrin Çıtırık, belediyelerin yeterince kısırlaştırma yapmadıklarından yakındı ve tek çözümün “Kısırlaştırma” olduğunu söyledi. …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir