29 Mart 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Ceyhan Modernevler’de semt pazarı yenilendi…

Ceyhan Modernevler’de semt pazarı yenilendi…

Ceyhan Belediyesi, Ceyhanlıların ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Çocuk ve gençlere özel oyun ve spor alanları, asfalt çalışmaları, çocuk parkları ve yaz kursları ile dikkat çeken Ceyhan Belediyesi, bu kez de Modernevler Mahallesi’nde 2 bin 500 metrekare alana sahip Pazar yerini mahallenin adı gibi modern bir hüviyete bürüdü.  Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem’in de katıldığı çalışma kapsamında yaklaşık 12 bin kişilik nüfusa sahip toplam 4 mahallelinin alışveriş yaptığı ve aynı zamanda ilçede Pazar günü kurulan tek semt pazarına 20 tontan fazla asfalt döküldü.
“HAYIRLI, UĞURLU OLSUN”
Semt pazarında bulunan tuvaleti onaran, pazarın etrafını çevreleyen duvarları boyayan, pazarcıların gölgelik ve çadırlar için kullandığı direkleri yenileyen, su giderlerini onaran Ceyhan Belediyesi’nin pazarcı esnafını ve vatandaşları sıcak havada toz topraktan, soğuk havalarda yağmur ve çamurdan, su birikintilerinden, bozuk yollardan kurtardığını ifade eden Başkan Hülya Erdem, “Pazarcı esnaf ve mahallelilerin talebi doğrultusunda Pazar yerimizi mahallenin adı gibi modern bir hale getirdik. Ekiplerimiz gece-gündüz demeden 6 günlük süre içerisinde çalışmalarını tamamladı. Pazarcılarımıza, kadınlarımıza söz verdik ve bu sözümüzü yerine getirdik. Ceyhan halkımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.
MUHTARDAN BAŞKAN ERDEM’E TEŞEKKÜR
Başkan Erdem’e teşekkür eden Modernevler Mahalle Muhtarı Ziya Fidan da “Mahallemizin pazar yerinde çok kötü bir asfalt vardı. Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Mahallemizin adı gibi modern bir asfalt yaptı” diye konuştu. Semt pazarı esnafı Balıkçı Ali de, “Allah razı olsun. Başkanımız yerlerimizi çok güzel yaptı. Ellerinden öpüyorum. Teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Adana’da parkta kadının düğün takıları çalındı…

Olay, 25 Mart günü Sarıçam ilçesine bağlı Orhangazi Mahallesi’ndeki çocuk parkında meydana geldi. İddiaya göre, Nur …

Adana’da çikolata yağı yüklü tırda çıkan yangın söndürüldü

Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu Ceyhan batı gişelerinde, sürücüsünün kimliği öğrenilemeyen 33 ALS 668 plakalı tır seyir halindeyken alev aldı.İhbar …

“Çocuklarıma Da Bu İşi Yaptıracağım”

Adana’nın merkez ilçelerindeki neredeyse tüm trafik ışıklarında sürücülere zor anlar yaşatan gençler, otomobilin camını sildirmeyen …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir