18 Nisan 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / Ceyhan kent meydanında çalışmalar sürüyor…

Ceyhan kent meydanında çalışmalar sürüyor…

Ceyhan’ın merkezine Bilim Kültür ve Sanat Merkezi’nin de içinde bulunduğu Kent Meydanı projesi devam ediyor.
Projenin bir an evvel bitirilmesi için çalışmaları yerinde gören Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem incelemelerde bulunarak çalışmalara hız kandırdı.

Vatandaşların merakla beklediği Kent Meydanı projesi içinde bulunan Bilim Kültür ve Sanat Merkezi ile Ceyhan’ın sosyal yaşamının renklenmesi bekleniyor. İçinde bulunan tiyatro ve konferans salonları ve 24 saat açık kütüphane ile sosyal aktivitelerin ve sanatsal çalışmaların rahatlıkla yapılabileceği Kent Meydanı’nın yemyeşil yapısı ile şehrin ortasında bir nefes alma alanı olacak.

Erdem, “ Proje üzerinde yapılan alanları değerlendirerek, “Göreve geldiğimizde bizim için en önemli projelerden bir tanesi olan Kent Meydanı Projemiz için daha önce başlatılan çalışmaları sürdürüyoruz. Ceyhan’ın çehresini değiştirecek, şehrin vitrini olacak bu önemli projenin tamamlanması için mesai mefhumu gözetmeksizin çalışmalarımız sürüyor. Hafta sonu demeden, gece gündüz ekiplerimizle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İlçemizin sosyal yaşamına bilimle ve sanatla katkıda bulunacak olan bu proje aynı zamanda kadın, erkek, genç, yaşlı bütün vatandaşlarımızın bir araya gelip güzel vakit geçirebileceği, tiyatro salonları ve kütüphanesi ile bir cazibe merkezi olacaktır” ifadesi kullandı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir