24 Nisan 2024 , Çarşamba
Ana Sayfa / Bölgesel / Ceyhan Cemevi İnşasında Sona Geliniyor…

Ceyhan Cemevi İnşasında Sona Geliniyor…

Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, yapımı devam eden Ceyhan Cemevi inşaat alanında incelemede bulundu. Sözlü, “Hemşerilerimizin her alanda hizmet almaları arzusundayız” dedi.
Başkan Sözlü, Büyükşehir Belediyesi tarafından Ceyhan’da bin 550 metrekare arsa üzerinde 4 katlı olarak projelendirilen Cemevi inşaat alanında incelemelerde bulundu. Yapımı devam eden Cemevi inşaatında inceleme yapan Başkan Sözlü, Cemevi’nin üç dört ay içerisinde tamamlanarak hizmete açılacağı müjdesini verdi.

İnceleme sonrasında konuşan Başkan Sözlü, “Alevi Bektaşi kardeşlerimizle aramızda fark yok, herkes inançlarını özgürce yaşamalı. Adana, görüş ayrılıklarının en aza indirildiği şehir olmalı. Hemşerilerimizin Cumhuriyet nesli olarak hak ettikleri her türlü hizmeti almaları, hürmeti görmeleri arzusundayız” diye konuştu.

Yapılacak Cemevi’nin bodrum katındaki morg ve gasilhanede cenaze hizmetleri verilecekken zemin katta yine cenaze hizmetlerine dönük taziye odaları bulunacak, bu katta toplu yemek hizmetlerinin verilecek. Binanın birinci katında konferans salonu, 30 kişilik misafirhane ve idari birimler olurken en üst kat ise cemevi olarak düzenlenecek.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir