25 Nisan 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / Ceyhan Botaş’da Uyuşturucu Operasyonu…

Ceyhan Botaş’da Uyuşturucu Operasyonu…

Türkiye’nin en önemli stratejik yerlerinden biri ve ham petrol tanklarının bulunduğu BOTAŞ-Ceyhan Tesisleri’ne jandarma uyuşturucu operasyonu yaptı. İki kişinin gözaltına alındığı operasyonla ilgili soruşturma başlatıldı. BOTAŞ yetkilileri, operasyonun kendi güvenlik elemanlarının ihbarı üzerine yapıldığı ve soruşturmanın sürdüğü bilgisini verdi.

Jandarma, ihbar üzerine Türkiye’nin en önemli stratejik yerlerinden biri olan ve ham petrol tanklarının bulunduğu BOTAŞ Ceyhan Tesisleri’ne uyuşturucu operasyonu yaptı. İki kişinin gözaltına alındığı operasyonla ilgili soruşturma açıldı. Sektör kaynakları, tesislerin özel güvenlikli bölge olduğuna dikkat çekerek, ‘Böyle bir olayın yaşanması büyük bir skandaldır.’ değerlendirmesi yaptı. BOTAŞ yetkilileri ise, ‘Jandarmanın BOTAŞ güvenlik personelinin başvurusu üzerine operasyon yaptığı ve soruşturmanın sürdüğü’ bilgisini verdi. Aynı kaynaklar, mahkeme sürecinde BOTAŞ’ın olaya müdahil olacağını söyledi. Ceyhan tesisleri, Türkiye’nin en önemli petrol depolama merkezlerinden birisi ve limanı konumunda bulunuyor.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir