18 Nisan 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / CEYHAN BELEDİYESİNİN LOGOSU DEĞİŞİYOR…

CEYHAN BELEDİYESİNİN LOGOSU DEĞİŞİYOR…

Ceyhan Belediyesinin de logosu değişiyor…

Ceyhan Belediye Meclisi Eylül ayı olağan toplantısı Belediye Başkanı Alemdar Öztürk başkanlığında gerçekleştirildi.

Meclis salonundaki toplantı, açılış ve yoklamanın ardından Atatürk ve Aziz Şehitler için bir dakikalık saygı duruşunda bulunulmasıyla başladı.

Toplantıda Ceyhan Belediyesi’nin 2015- 2019 Stratejik Planının görüşülerek oy birliğiyle ilgili komisyonlara sevk edildi.

Ceyhan Belediyesi’nin üyesi olduğu Mahalli İdareler İşverenleri Sendikası’ndan üyeliğinin iptali hususu ve belediye logosunun değiştirilmesi talebi de oy birliğiyle müşterek komisyonlara havale edildi.

Belediyenin 2015 Mali Yılı Vergi ve Harç tarifesi ile Evsel Atık tarifesinin belirlenmesi konuları da yapılan görüşmelerin ardında oy birliğiyle müşterek komisyonlara havale edildi.

İlçe merkezindeki bazı cadde ve sokakların isimlerinin değiştirilmesi konusunda yapılan görüşmeler, oy çokluğuyla kabul edildi.

Sarımazı Mahallesinde bulunan Sağlık Ocağı tahsisinin kaldırılması talebi meclisteki görüşmelerin ardından oy birliğiyle müşterek komisyonlara sevk edildi.

Mülkiyeti Ceyhan Belediyesine ait olan 2039 nolu ve 93.673 metre karelik parselin 50.000 metre karesi spor tesisi yapılmak üzere 3.7.2012 tarihinde Adana Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne tahsis edilmiş ve spor tesisi yapımı tamamlanmıştı. Üzerinde SGK hizmet binası bulunan 574 ada ve 1 nolu 908 metre karelik parselin piyasa değeri kadar ilgili 2034 nolu 93.673 metre karelik parselden infaz edilerek karşılıklı olarak takas edilmesi, işlemlerin tamamlanmasına müteakip 574 ada 1 nolu parselin Ceyhan Belediyesi’nin

SGK’ya olan borçlarına mahsuben devredilmesi konusu oy birliğiyle kabul edildi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir