19 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Ceyhan Belediyesine TC İbaresi Yeniden Takıldı…

Ceyhan Belediyesine TC İbaresi Yeniden Takıldı…

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar’ın talimatı ile Belediye hizmet binası girişine “T.C.” ibaresi eklendi. Ceyhan Belediyesi yazılı tabelanın üzerine Türkiye Cumhuriyeti’nin kısaltması “T.C.” eklenerek “T.C. Ceyhan Belediyesi” yazılı yeni tabela asıldı.

Görevinde birinci ayı doldurmadan güzel hizmetlere imza atan ve halkın takdirini kazanan Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, “T.C” ibaresini tekrar Ceyhan’a kazandırmanın onurunu yaşadığını belirtti.

“T.C.” ibaresinin heryerde olması gerektiğini belirten Başkan Aydar, “Belediyemizin girişinde bulunan tabelamızı düzelterek, Türkiye Cumhuriyeti’nin belediyesi olarak değiştirdik. Bu belediye Türkiye Cumhuriyeti’nin Ceyhan Belediyesi’dir, halkın belediyesidir. Vatandaşlarımızın istek ve talepleri bizim için emirdir. Daha huzurlu bir toplum, daha güzel bir Ceyhan için çalışıyoruz” dedi.

Başkan Kadir Aydar’ın talimatı ile ekipler tarafından hazırlanan “T.C.” ibaresi, Meclis Üyelerinin gözetiminde yerine asıldı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir