25 Nisan 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / Ceyhan Belediyesinden Yardım Sürüyor…

Ceyhan Belediyesinden Yardım Sürüyor…

Ceyhan Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürü Yakup Çelik, ihtiyaç sahibi ve mağdur vatandaşlara yardım eli uzatmaya devam ettiklerini belirtti.

Ceyhan Belediyesi Halkla ilişkiler Müdürlüğü olarak, Belediye Başkan Vekili Ali Alper Boydak’ın talimatlarıyla sosyal belediyecilik anlayışıyla vatandaşlarımıza ziyaretler yaparak desteklerimiz devam ediyor.

Çelik,Belediyecilik halk içindir,halkın mutluluğu için’dir yaradan!dan ötürü sevmek düsturuyla hareket ederek halkımıza, her zaman bize ihtiyaç duydukları an yanlarında oluyoruz olmaya devam ediyoruz,Bu bizim asli görevimizdir, bu kapsamda Ceyhan Belediyesi Halk’la ilişkiler bünyesinde faaliyet gösteren hayır çarşımızda vatandaşlarımıza yönelik hizmetlerimize devam ediyoruz dedi.

Ceyhan Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürü Yakup Çelik şöyle devam etti, duyarlı vatandaşlarımız hayır çarşımıza giyim, gıda,ev eşyası gibi kullanmadıkları fazla eşyalarını hayır çarşımız aracılığla ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yardım eli uzatmış olurlar,bizde sizlerin vasıtasıyla hayra uzanan eliniz olalım,hem israftan kaçmış olalım hemde giymedikleriniz,kullanmadıklarınız bir başka ailenin yenisi olur.

Bizler Ceyhan Belediyesi olarak hizmet etmeyi bir ibadet olarak görmekteyiz, İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olanıdır, anlayışıyla her daim halkımızın hizmetindeyiz.

Muhtarlarla istişare yaparak Hayır Çarşısı birimimiz vasıtasıyla yardıma muhtaç, yaşlı, kimsesiz vatandaşlara destek vermeye devam ettiklerini ifade ederek “ Belediye Başkan Vekilimiz Ali Alper Boydak’ın talimatları doğrultusunda yardıma muhtaç vatandaşlarımızın dertlerine elimizden geldiğince çare olmaya devam ediyoruz” dedi.

Belediye Başkan Vekili Ali Alper Boydak, Belediye olarak iyi ve kötü günlerinde daima vatandaşların yanlarında olduklarını ifade ederek “ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza sevgi ve şefkatle yaklaşarak, hayatlarını kolaylaştırmak ve kendilerine yalnız olmadıklarını hissettirmek amacındayız. Bu vesileyle belediye bünyemizdeki Hayır Çarşısı’na katkı koyan hayırsever tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun.” Dedi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir