19 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Çevre / Ceyhan Belediyesinden Tiyatro Etkinliği…

Ceyhan Belediyesinden Tiyatro Etkinliği…

18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 103. yıl dönümü ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle Ceyhan Belediyesi’nce kurtuluşa kadar dönmediler tiyatro etkinliği ile birlikte Çanakkale 1915 gezici müzesi sergilendi.

Murat Gögebakan Kültür Merkezi’nde Çanakkale Zaferi’nin 103. Yılı nedeniyle kurtuluşa kadar dönmediler tiyatro etkinliğine Ceyhan Belediye Başkan vekili Ali Alper Boydak Adına Başkan yardımcısı Zafer Bakır, Belediye meclis üyeleri, Daire müdürleri ile çok sayıda vatandaşlar katıldı.

Etkinlikte bir konuşma yapan Ceyhan Belediye Başkan Yardımcısı Zafer Bakır, Çanakkale ruhunu yineden yaşattıkları için tiyatro gösteriminde emeği geçenlere teşekkür ederek “2 saniye sonra öleceklerini bilerek şehit düşen Çanakkale şehitlerimizle ne kadar övünsek azdır. Onlar, işgalcilere bu vatanı teslim etmediler. İşte aynı ruhla milletimiz, 15 Temmuz’da da ülkemizi bölmek isteyenlere geçit vermedi. Çanakkale Zaferi’mizin 103. Yılında başta Çanakkale şehitlerimiz olmak üzere tüm aziz şehitlerimize rahmet ve minnetle anıyorum gazilerimize ve yakınlarına da şükranlarımı sunuyorum.” Dedi.

Murat Gögebakan Kültür Merkezi’nde izleyicilerle buluşan tiyatro gösterimi büyük beğeni topladı. Tiyatro gösteriminin ardından Çanakkale 1915 gezici müzesi sergilendi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir