28 Mart 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / Ceyhan Belediyesinden suçlama…

Ceyhan Belediyesinden suçlama…

Ceyhan Belediyesi basın açıklaması ile geçmiş dönemde kesilen 690.426,74 TL tutarında 24 rant faturasını gözler önüne serdi.
Ceyhan Belediyesi tarafından basına servis edilen faturalar arasında en çok dikkat çekenlerden biri 31 Mart seçimlerinden hemen sonra kapatılan ve sahibi Ak Parti İlçe Başkanı M. İslam Bünül’ün kuzeni Esra Bünül olan Vuslat Yemekçiliğe kesilen faturaydı. Ak Parti Gençlik Kolları tarafından 150 Şehit ve Gazi ailesine verilen yemeğin faturasının Ceyhan Belediyesi’ne kesildiği fatura ile belgelendi. Ayrıca dönemin şartlarında 7 TL olan ve 150 kişiye verilen tavuk sote ve pilav menüsü için 1050 TL fatura kesilmesi gerekirken 59.400 TL fatura kesildiği ortaya çıktı. Basın Toplantısı sırasında Şehit ve Gazi Aileleri Dernek Başkanı Ayşe Muhacir’in yemekle ilgili detayları anlattığı videosu da basın mensuplarına izletildi. Muhacir’in açıklamasında yemeğin Ak Parti Gençlik kolları tarafından verildiğini, kesilen faturadan haberinin olmadığını şehit ailelerinin kullanılmasını istemediklerini belirttiği dikkat çekti.

Seçime 2 Gün Kala Başkan Boydak’ın Akrabasına Fatura Kıyağı
Murat Göğebakan Kültür Merkezi’nde gerçekleşen toplantıda basın mensupları ile bir araya gelen Ceyhan Belediyesi Basın Yayın Müdürü ve Basın Sözcüsü Bahadır Odabaşı Ceyhan Belediyesi Eski Başkan Vekili Ali Alper Boydak ile ilgili açıklamalar da yaptı. “ Başkan Boydak ne hikmetse, 300 milyonluk borç dururken seçime 2 gün kala akrabasına kesilen 209. 494,75 TL tutarındaki çay faturasını alelacele ödemiş. Biz bu kadar çay nereye gitti bilmiyoruz. Bilen açıklasın” diyen Odabaşı, Boydak tarafından seçime 2 gün kala akrabası Hakan Boydak’a ait olan Boydak Ticarete kestirilmiş çay ve şeker faturalarını da basın mensuplarıyla paylaştı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Adana’da parkta kadının düğün takıları çalındı…

Olay, 25 Mart günü Sarıçam ilçesine bağlı Orhangazi Mahallesi’ndeki çocuk parkında meydana geldi. İddiaya göre, Nur …

Adana’da çikolata yağı yüklü tırda çıkan yangın söndürüldü

Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu Ceyhan batı gişelerinde, sürücüsünün kimliği öğrenilemeyen 33 ALS 668 plakalı tır seyir halindeyken alev aldı.İhbar …

“Çocuklarıma Da Bu İşi Yaptıracağım”

Adana’nın merkez ilçelerindeki neredeyse tüm trafik ışıklarında sürücülere zor anlar yaşatan gençler, otomobilin camını sildirmeyen …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir