24 Nisan 2024 , Çarşamba
Ana Sayfa / Bölgesel / Ceyhan Belediyesinden Kan Bağışı…

Ceyhan Belediyesinden Kan Bağışı…

Ceyhan Belediyesi tarafından, 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 102. Yıl dönümü nedeniyle kan bağışını teşvik etmek amacıyla kan bağışı kampanyası başlatıldı.
Bu kapsamda düzenlenen kan bağışı kampanyasına katılan gönüllü belediye personelleri Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk’ün öncülüğünde Cumhuriyet Meydanı’ndaki Kızılay kan bağış istasyonuna giderek kan verdi.
Türkiye’de Kızılay’ın kan hususunda önemli görevi olduğunu belirten Başkan Öztürk , “Kızılay, bizim güzide kuruluşlarımızdan bir tanesi ve bu manada Türkiye’de çok güzel hizmetler sunuyor. Kan ihtiyacı olanlara kan tedarikçisi olması önemli bir görevdir bu anlamda bizde Ceyhan Belediyesi olarak Kızılay’ımıza destek vermek ve kan bağışında bulunarak kanların ihtiyaç sahiplerine ulaşması için kan bağışı kampanyası düzenlediklerini ifade etti.

Başkan Alemdar Öztürk Çanakkale zaferimizin 102. Yıl dönümü etkinlikleri kapsamında bu konuya dikkat çekmek ve teşvik amacıyla kan bağışı kampanyası düzenledik. Kan verebilecek durumdaki tüm vatandaşlarımızı kan bağış istasyonuna davet ediyorum.” ve böyle önemli bir günde kan bağış kampanyasına katkı sağlayan mesai arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ediyorum dedi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir