19 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Ceyhan belediyesinden Cuma namazı çıkışı aşure…

Ceyhan belediyesinden Cuma namazı çıkışı aşure…

Cuma namazı çıkışında Belediye Zabıta ekipleri tarafından Abdülkadir Ağa camii avlusunda kurulan stantta çok sayıda vatandaşa aşure dağıtıldı.
Aşure gününün birlik ve beraberliğin simgesi olduğunu belirten Başkan Aydar, “Ceyhan Belediyesi olarak Muharrem ayı etkinlikleri çerçevesinde bugün Cuma namazıyla birlikte, Abdulkadir Ağa camii’nde aşure dağıtımına başladık. Geleneksel hale gelen bu çalışmaları hep birlikte devam ettiriyoruz. Bizim için din, dil,ırk,mezhep ayrımı yoktur.İnsan ayrımı yoktur.Yoksulluğun türkü,kürdü,lazı,Çerkez’i,alevisi,sünnisi yoktur.Hastane kapılarında çare bekleyen insanların bir tek kimliği vardır, oda insan olmalarıdır.Parti kimliğini geride bırakmış vatandaşların siyasi görüşlerine göre ayırmayan halkın belediye başkanı olarak şunu herkesin iyi bilmesini isterim ki barış içinde,huzur içinde, hep birlikte bu memlekette birlikte yaşayacağız.İnşallah bundan sonra da bu etkinliğimizi devam ettireceğiz.” dedi.
Ceyhan Belediyesi tarafından yapılan aşure ikramından dolayı memnuniyetlerini dile getiren vatandaşlar, “Muharrem Ayı dolayısıyla aşure ikramında bulunan Ceyhan Belediyesi’nden Allah razı olsun. Başkan’ımıza yapmış olduğu hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Birlik ve beraberliğimizin arttırılmasına yönelik yapılan bu ikramlar bizlere manevi açıdan daha da güçlü kılıyor. Muharrem Ayı, İslam alemi açısından büyük önem arz etmektedir. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın” ifadelerini kullandı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir